Rendesen kiszolgálja a legnépszerűbb filmek rajongóit a Lego, melynek legújabb szettével Batman főhadiszállását lehet megépíteni, méghozzá elég különleges és interaktív formában.

Különösen nagy hangsúlyt fektet az utóbbi időkben a felnőtteknek szóló készletekre a Lego, melynek remek kapudrogjai a filmes világ megragadó jelenetei és karakterei. A marveles szettektől egészen a Jurassic Park-on át egészen a Vissza a jövőbe DeLorean időgépéig. Batman már korábban is megjelent a Legonál, most azonban a komplett denevérbarlangot lehet megépíteni.

3981 darabból áll a készlet, mely összeépítve egy gigantikus doboz, Batman logójával az elején.

Ezen a denevér formájú résen keresztül már felbukkannak az olyan részletek, mint a klasszikus Batmobile vagy a főhadiszállás más eszközei. A falakon ott sorakoznak a filmből ismert elemek, valamint a hatalmas képernyő, melynek képe változtatható. A fekete doboz kinyitása után kel életre igazán a készlet, melyben mozgathatóak a bútorok, kivehető a legdögösebb Batmobile és nyitható a széf.

Több szintet kötnek össze a lépcsők és létrák, a sötét színvilág ellenére simán el lehet veszni a részletekben.

Alaphelyzetben is komoly méretű kiállítási tárgy a Batman barlangját megjelenítő készlet, az összeszerelés után 51,2 centiméter hosszú, 14,8 centiméter magas és 29,1 centiméter mély téglatest trónol majd a polcon. A VIP tagok június 5-től csaphatnak le a négyszáz eurós, több új minifigurát is tartalmazó készletre, mindenki más számára pedig három nappal később lesz elérhető Batman barlangja.

Ez is érdekelhet:

Állati jó a Lego Icons klasszikus Land Rover Defendere

Na, ki fog rohanni a Lego boltba április első napján a Defenderért? Szerintem sokan.

Zseniálisan néz ki a Lego X-szárnyú vadászgépe

Gyűjtőknek szánják, és pontosan úgy is néz ki, mint egy komoly Lego készlet.

Eszelősen jól néz ki a Lego A Gyűrűk Ura-készlete

Még jó, hogy A Gyűrűk Ura több részes, mert annyi idő kell is kirakni.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában