Nem kíméli a Lego a Star Wars filmek rajongóit és a készletek elkötelezett gyűjtőit, hiszen folyamatosan jelennek meg a szépen kidolgozott gyűjtői darabok, melyek sorába most a Venator csillagromboló érkezik.

Minden Star Wars tematikájú készlet csúcsa nekem még mindig a Millennium Falcon egyre értékesebb gyűjtői kiadása, ami több mint 7500 darabból áll össze, de büszkén feszíthez majd mellette a Venator parancsnoki csillagromboló is, melynek nagy helyet kell majd szorítani a térben annak, aki nem befektetési céllal vásárolja, hanem valóban ki is rakja.

Már az összeszereléshez sem érdemes a nappali dohányzóasztala felett görnyedni, mert mert a méretei, az 5374 elem és a derekad is megkívánja majd a rendes építői környezet kényelmét. A hatalmasra nőtt űrhajót a végén egy állványon lehet kiállítani, továbbá két minifigura, egy huszadik évfordulós kocka és nyomtatott adattábla is van a Venator mellé, ahogyan az egy UCS készlethez illik.

Zseniálisan néz ki a Lego X-szárnyú vadászgépe

Gyűjtőknek szánják, és pontosan úgy is néz ki, mint egy komoly Lego készlet.

109 centiméteres hosszával, 32 centiméteres magasságával és 54 centiméteres szélességével éppen akkora, mint a Lego korábbi Birodalmi Csillagromboló készlete (75252 számú szett). Hatszázötven eurós vagy 264 ezer forintos árával tényleg a gyűjtőkre céloz a Lego Venator, ezért is kínos apróság, hogy több matricát is ragasztani kell majd az összeszerelés közben.

Rex kapitány és Juralen admirális áll a Venator alatti tábla mellett.

Baromi látványos jelenség lesz a hatalmas űrhajó, mely nagyobb szerepet kapott a 2005-ös Sithek bosszújában, de más Star Wars részekben is feltűnt már különböző formában. Ellentétben a Birodalmi Csillagrombolóval, ennek a látványát nagyon feldobják a szürke alapon megjelenő piros elemek.

Akinek ott van a polcán az említett Millennium Falcon, a Birodalmi Csillagromboló vagy az AT-AT, és nem hagyta ki az X-szárnyút sem, az egész biztosan remegve várja majd az október 1-jétől elérhető Venatort.

Ez is érdekelhet:

Fantasztikusan néz ki a Lego Concorde

Húsz évvel a szuperszonikus utasszállító utolsó útja után megjelent a Lego Concorde.

Erőddel térnek vissza a kalózok a Legóhoz

Egyértelműen azokhoz szól a kalózos Lego szett, aki gyerekként játszott vele vagy vágyott rá.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés