Légy okos, és ne fizess kétszer annyit egy PlayStation 5-ért!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

November 19-én beindult a PlayStation 5 forgalmazása Magyarországon, de mivel a Sony következő generációs konzolja csak rendkívül korlátozott darabszámban állt rendelkezésre, már az előrendelés első napján elfogyott mindenhol.

Tudjuk, hova vezet az ilyesmi. Már a logika is úgy diktálja, hogy a hatalmas kereslet miatt egyesek megpróbálnak nyerészkedni a dolgon, és ezt a gyakorlat is bebizonyította, hiszen tőlünk nyugatabbra, ahol már egy hete elérhető a PS5, elképesztő árakon hirdetik a konzolt.

Éreztük mi, hogy nálunk is ez lesz, és sajnos igazunk lett. Egyes apróhirdetési oldalakon már egy nappal a premier után megjelent eladásra a konzol, de olyan arcpirító árakon, amire nem igazán voltunk felkészülve.

Félmillió forintért 185 ezer helyett

Ha ránk hallgatsz, nem ugrasz bele egy ilyen üzletbe. Több okot is mondunk, hogy megkíméljünk téged egy felesleges kiadástól:

  • Nem akarsz olyan embernek pénzt adni, aki előrendelésben felvásárolta ELŐLED a gépet, hogy utána majdnem háromszor annyiért eladja neked.
  • A gépre jelenleg még nem elérhető valóban nextgennek tekinthető játék. Ehhez a legközelebb talán a Demon's Souls áll, ami egy remake, vagyis legyen bármilyen szép, nehezen lehetne újdonságnak nevezni.
  • Egyes piacokra már novemberben új szállítmány érkezett a gépből. Ha nálunk idén már nem is töltik föl a polcokat, ami egyelőre még nem jelenthető ki biztosan, legkésőbb jövő januárban tutira tudsz venni egyet normál áron, ha most megrendeled.
  • Ha így teszel, a fenti árakból kiindulva, 300 ezer forint körüli összeget spórolhatsz meg, amiből pont kijön egy olyan tévé, amin teljes pompájukban élvezheted majd a PlayStation 5 játékait.

Legyen eszed, és ne hagyd, hogy kizsigereljenek!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.