Megvan a rámenős riportercsaj, akit Tony Stark még azelőtt vitt haza, hogy összejött volna Pepper Pottsszal, azaz Gwyneth Paltrow-val? Nos, az idén novemberben az ötvenedik születésnapját ünneplő Leslie Bibb nem A-listás hollywoodi sztár, de még így is simán érdemes a figyelemre.

Leslie filmográfiája 80 címet számlál, és ezek közül csak a kisebbik rész nagyjátékfilm, a hölgy ugyanis inkább a tévés szerepeiről híres. Az említett 2008-as Vasember és a két évvel később bemutatott Vasember 2 a jelentősebb munkái közé tartoznak, és bár ezekben nem lépett elő fontos szereplővé, azért az tagadhatatlan, hogy jól nézett ki Tony ingjében.

Az apropó, amiért a héten a hölgy nyerte el a Premierlány megtisztelő címét, nem más, mint hogy Bibb a nálunk csütörtökön bemutatott Ürömapám című vígjátékban végre a cselekményt is képes lesz előre lendíteni. A stáblistán a kétszeres Oscar-díjas Robert De Niro neve is ott virít, aki ugyan manapság már egészen silány mozikban is képes szerepeket vállalni, de azért még mindig felkapjuk rá a fejünket.

Na de vissza a lényeges dolgokhoz! Leslie Bibb adottságait nemcsak filmszerepekkel honorálták a kétezres években, de az FHM még címlapra is tette, és a neve akkoriban rendszeresen felmerült ilyen-olyan, a Föld legszexibb nőit összesítő listákon. Kijelenthetjük, hogy ez nemigen volt véletlen a műve.

Leslie Bibb az Allure fotózásán

A filmjeiben egyébként mindig inkább a szemérmesebb vonalat képviselte, a Salem Rogers című sorozatban azonban akadt egy jelenet, amit ehelyütt is érdemes kiemelni. Mutatjuk:

Ennél többet feltáró jelenete sajnos nem volt a hölgynek, de ne legyünk telhetetlenek! Ha ruhában is szívesen látnád Leslie-t, az Ürömapám című filmet a mozikban keresd!

Ez is érdekelhet:

Nathalie-nak a Halálos iramban üdvöskéjeként már nem kell meztelenkednie, de nem volt ez mindig így

Lélegzetvisszafojtva néztük, amikor a gyönyörű színésznő ledobta a textilt.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés