Ez szinte már komikus: az ötödik (!) rendező is otthagyta az adaptációt.

Pedig a Sony most már annyira komolyan veszi a produkciót, hogy egy külön stúdiót is létrehozott PlayStation Productions néven, csak hogy zökkenőmentesen haladjanak a videojátékos feldolgozások. Még az is előfordulhat, hogy azért a rengeteg csere és bukkanó, mert nagyon akarják, hogy a stúdió első alkotása tökéletesen sikerüljön. Reméljük, a nagy erőlködésnek nem lesz nyögés a vége!

Az Uncharted ugyanis még mindig az alkotói pokolban sínylődik.

A filmet eredetileg David O. Russell rendezte volna Nathan Drake szerepében Mark Wahlberggel, de végül a direktor 2011-ben otthagyta a projektet, átadva a helyét Neil Burgernek. Ő 2012-ben lépett le. Két évnyi hallgatás után érkezett a helyére Seth Gordon, azzal a pletykával együtt, hogy Wahlberg helyett Chris Pratt lesz a főszereplő. Gordon 2015-ben ugrott ki.

Egy évvel később jött az új rendező, Shawn Levy, majd bejelentették, hogy a főhőst Tom Holland fogja alakítani, így kiderült, hogy az első Uncharted-film Nathan Drake fiatal éveivel fog foglalkozni. Levy 2018-ban távozott, 2019 januárjában pedig a Cloverfield Lane 10 rendezője, Dan Trachtenberg lett az új kiválasztott.

Na, most ő, azaz az ötödik kiszemelt direktor is távozott. A Sony állítólag még idén szerez egy új szakembert, hogy a forgatást jövő év elején elkezdhessék végre.

Kíváncsiak vagyunk, a legújabb kiszemelt meddig fogja bírni.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Ryan Reynolds ledobta a bombát: Hugh Jackman visszatér Farkasként a Deadpool 3-ban