Mégis képregényhős lesz Keanu Reevesből a Marvelnél?

A népszerű színészről már egy ideje az a hír járja, hogy Kevin Feige gyakorlatilag havonta megkeresi valamilyen szereppel, csak végre meg tudja szerezni őt a Marvel filmes univerzumának.

Hiába azonban a konstans erőlködés, valamiért ez a mai napig mégsem jött össze. Hogy a kudarcnak mi lehet az oka, az rejtély, de az biztos, hogy a dolog nem a Marvelen múlik.

Most viszont jött egy pletyka, ami, ha igaz, egyrészt örömhír lehet a színész képregényrajongó fanjainak, másrészt szép kis tüske lehet Kevin Feige körme alatt. Felröppent ugyanis a hír, hogy

Róla volna szó

Ez azért lehet kicsit fájdalmas a Marvel Studios, vagyis a Disney, még pontosabban Feige számára, mert Pókember és egy seregnyi hozzá kapcsolódó karakter megfilmesítési jogaival még mindig a Sony rendelkezik, és ha Reeves elfogadná a szerepet, azzal úgy válna belőle Marvel-karakter, hogy a Disney-nek elméletileg nem sok köze lenne hozzá.

Na persze, Pókember tekintetében is sikerült nagy nehezen leegyeztetni az együttműködést a Sony és a Marvel Studios között, vagyis ebből még bármi is lehet.

(via)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.