Megszűnik a VIVA, visszatér a magyar MTV
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Többszörösen jó hír ez, mert végre a VIVA helyén megjelenik a legtöbb háztartásban az MTV Hits is. És nem mellesleg egy új Comedy Central-csatorna is érkezik.

A VIVA megszűnik. Béke poraira. Jó, már lehet, hogy nem néztük, nem a mi korosztályunknak szól, de azért mégis elmorzsoltunk egy könnycseppet, amikor bejelentették, hogy a csatornának annyi. Október 3-án lehúzzák a rolót, és megjelenik helyette újra a magyar MTV, a VIVA helyén pedig ott figyel majd az MTV Hits, amin csak zene megy, top slágerek nyilván, de semmi reality, semmi sorozat. A hazai zenei tartalmak a magyar MTV-re költöznek át, és a csatorna gazdája, a Viacom azt ígéri, hogy több lehetőséget adnak majd a márka újbóli bevezetésével a feltörekvő zenészeknek.

Ezzel egyszerre megjelenik a Comedy Central Family is, amin futni fognak olyan régi ismerősök, mint az Így jártam anyátokkal, az Új csaj, az Anyám borogass, a Melissa és Joey, és a Kertvárosba száműzve, de premierek is jönnek, elindul a Speechless (Hallatlan), jönnek a Baby Daddy új évadai és a Simon's Cat is. Ez viszont azt jelenti, hogy a Viacom kivezeti a Comedy Central Extra csatornát, amin eddig feliratos sorozatok mentek. Szóval ez van. Október 3: Viva és Comedy Central Extra el, magyar MTV, MTV Hits és Comedy Central Family be.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.