A Deadline megírta, milyen arcok csatlakoztak a jövő november 22-re tervezett Terminátor-mozihoz, és bizony az új gyilkos kiborg személye egy picit fájhat, ha bírtad Arnold fizimiskáját.

Mivel a legutóbbi Terminátor-filmeket nem igazán szerették a népek, ezért James Cameron visszatért, hogy megmentse a szebb napokat látott franchise-t. A legfontosabb kérdés természetesen az volt, hogy ki veszi át a stafétát Schwarzitól. Mutatjuk:

Ő Gabriel Luna, akit azok ismerhetnek jobban, akik nézik az A S.H.I.E.L.D. ügynökei című sorozatot, hiszen ebben Luna a lángoló fejű szuperhőst, Szellemlovast alakította. Jegyezzük is meg gyorsan, hogy egy gyilkos robot hiteles alakításához pont annyi mimika kell, mint egy lángoló fejű csávóhoz, szóval a srác akár még jó is lehet. Egyetlen egy dologban viszont tutira változni fog a karakter Arnold verziójához képest: nem kicsit fog csökkenni az élő szövet mennyisége a belső fémvázon.

Az új Terminátorban egyébként nagy szerepet fog kapni a latino közösség. Két további szereplőt is bejelentettek ugyanis a projekthez: Natalia Reyes és Diego Boneta is beszállnak. Ők azok:

Ha jobban szeretnél ismerős arcokat látni, akkor sem kell azért nagyon bánkódnod, hiszen Schwarzenegger és Linda Hamilton is visszatérnek. Van egy olyan gyanúnk, hogy az utóbbiaktól nem kell nagy mutatványra számítani. Szerintünk csak beköszönnek, aztán átadják a terepet az újaknak.

Cameron csak producerként lesz jelen, a rendezői székben a Deadpool-lal alakító Tim Miller.

Szorítunk, hogy jó legyen, mert a Terminátor 2. - Az ítélet napja című csodát még így huszonhét év múlva is minden idők legjobb akciófilmjeként tartjuk számon.

És ezt olvastad már?
Bizarrul nézett ki a világ legnagyobb iratszekrénye