A héten kerül a mozikba a John Wick: 4. felvonás, melynek egyik fontos mellékszereplője kellemes emlékeket ébreszthet azokban, akik látták a Trónok harcát.

Natalia Tenáról van szó, aki nemcsak a tévék képernyőjén, de a vásznakon, sőt, a világot jelentő deszkákon is aktív. Legismertebb filmes szerepét talán a Harry Potter-franchise-ban kapta, amikor rábízták Nymphadora Tonks megformálását.

Az angol színésznő – aki egyébként a Molotov Jukebox nevű együttes énekesnőjeként is ismert – nem az a típus, akit biodíszletként soroznának be különböző produkciókba, hiszen első pillantásra talán nem is egyértelmű, mennyire gyönyörű. Pedig de, és ezt be is bizonyítjuk néhány képpel, mielőtt fejest ugranánk a mélyvízbe.

Natalia most a John Wick negyedik részében lesz látható a címszerepló fogadott testvérének, Katjának a szerepében, az HBO világsikerű sorozatában, a szép emlékű Trónok harcában pedig Oshát játszotta, azt a vadat, aki Brandon Starkot segítette, amikor annak menekülnie kellett Deresből.

Emlékezetes karakter, hiszen a játékidő nagy részében így nézett ki...

...aztán a második évad hatodik részében hirtelen ez történt:

Natalia egyébként egyáltalán nem szégyenlős, a Mrs. Henderson bemutatja és a Sangre című filmekben és az Afterlife című sorozatban is megmutatta magát meztelenül, de a legemlékezetesebb ilyen szereplése kétség kívül a Trónok harca fentebb is említett jelenetében volt.

Kár, hogy a karaktere csúnya véget ért közvetlenül azután, hogy ledobta magáról a textilt!

(képek: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Elképesztő kedvcsináló érkezett a Stranger Things világában játszódó színdarabhoz

További cikkeink a témában
Hiánypótló funkcióval bővült a világszerte használt magyar szoftver
Hirdetés