NIGHTWORKS néven budapesti éjszakai programajánlót kaptak a fővárosi bulibárók, minden nagyobb klub programja megtalálható lesz mostantól! 

Úgy tűnik, végleg lezárul a középkor, amikor az ember fia földalatti csatornákon és szájról-szájra terjedő hírek alapján tette magát irányba a fővárosi éjszakában, mert nem volt neki bulitérképe. Kétségbeesetten kapálózott a pénteki megreccsenés közepén, már-már kijózanodva, meglátva a kígyózó sort a szórakozóhelyek előtt, hogy 'na most meg hova, mert én ebbe be nem állok?!'

Persze, lehet egyik Facebook-event után vándorolgatni a másikra, és bulihelyekről bulihelyekre kattingatni, de miért is ne spórolnánk meg ezeket a felesleges köröket?

Mit ígér a NIGHTWORKS?

A buliapp legfőbb mondása az, hogy megmutatja a nagyobb helyek buliprogramját az elkövetkező pár napra, több, mint száz klubból álló (aktuális pozíciódtól távolság szerint rendezett) helyadatbázist biztosít, képekkel, elérhetőségekkel és a helyekre vonatkozó programbontással. Mindezt testreszabható verzióban: zenei stílus és preferált klubok alapján állítja össze a Naptár menüpontban a napokra bontott javallatokat, sőt, az alkalmazást használó ismerőseid tervezett programjait is láthatod benne. Ha például akad egy remek ízlésű haverod, akinek megbízol a partiradarjában, szűrőként használhatod magad előtt.

Nightfeed

A Nightfeed egy elég érdekes fícsörnek ígérkezik. Ez a menüpont azt a lehetőséget biztosítja a mulató közönségnek, hogy egymást terelgessék és szórakoztassák saját tartalmakkal. Hol a legjobb a vodkaszóda, melyik helyre nem érdemes menni, mert senki nincs/túl sokan vannak, hol a legrövidebbek a szoknyák, vagy hasonló jó tanácsok. Képek feltöltésére is van lehetőség, ami egy elég izgalmas másnapi programot ígér, mert ha az italos weekend warriorok feltolják a mámoros hajnali szelfiket, annak józanul valószínűleg másféle szórakoztatóértéke lesz.

Egy szó mint száz, töltsétek le, mert hiánypótló az ügy!

Facebook:
https://www.facebook.com/nightworks.hu/
iOS:
https://itunes.apple.com/us/app/nightworks/id1044996377?mt=8
Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codebureau.nightworks

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés