Tanulságos kis történet szaladt körbe az interneten az elmúlt napokban: egy begőzölt párocska szeptember 11-én a kolumbiai Puerto Colombiában található Marimar Beach nevű partszakaszon a sekély vízben esett egymásnak.

Ezzel nem is lett volna baj az utószezon egyik fáradt szerda estéjén, de ebben az esetben a strand tele volt családos emberekkel, az afférról pedig egy ügybuzgó apuka még felvételt is készített.

Mielőtt kilazítanád az övcsatodat, gyorsan szólunk, hogy a videó nagyon silány minőségű, de azért az simán látszik rajta, hogy az akció közben a pár még pózt is váltott, csak hogy még nyilvánvalóbb legyen a szemlélődök számára, mi folyik épp a vízben.

A jelenség okára vonatkozóan felesleges találgatásokba bocsájtkozni – talán a párocska túl sok Sex on the Beach-et ivott a (ki)hágás előtt –, de azt már a rendőrség közleményéből tudjuk, hogy sós vízben kivitelezett gyors menet 900 ezer kolumbiai pesóba, azaz nagyjából 85 ezer magyar forintba került az elkövetőknek fejenként.

Ebből is lehet tanulni: ha netán a szívszerelmeddel Kolumbiában, a homokban fetrengve jönne rátok az üzekedhetnék, inkább vonuljatok el a hotelszoba magányába! Ha eddig ez nem lett volna egyértelmű, ez a kis sztori jól illusztrálja, mi történik, ha az emberbe még ennyi jóérzés sem szorult.

(forrás: Daily Mail, főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

A PETA arra buzdítja a nőket, hogy ne szexeljenek olyan férfival, aki húst eszik

Választhatsz; vagy a rántott hús, vagy a huncutkodás. És ez még nem minden.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában