A hét sztoriját a Monroe Megyei Sheriff Hivatalának közleménye lőtte fel az internetre, melyben a hivatal egy durván félresikerült édeshármas tényálladékáról tájékoztatta a nagyérdeműt. A történetnek sok tanulsága van, amellett, hogy abszurditásával még egy Tarantino-film fináléjának is simán elmenne.

A helyszín a Florida Keys-i Marathon, az idő március 5. késő este, a főszereplőket pedig a sheriff közléskényszerének hála még fényképeken is meg tudjuk mutatni:

Bal szélen a 29 éves takarítónő, Della Draper mosolyog, aki az eseményeket megelőző napokban ismerkedett meg a középen látható 31 éves taxissal, Steven Lopezzel, jobb szélen pedig Lopez 20 éves barátnőjét, Angela Vazquezt láthatod. Lopez és Vazquez nyitott kapcsolatban élnek, vagyis nem igazán van köztük sértődés amiatt, hogy ki, hova és mit dugdos a szabadidejében, amit Lopez el is mesélt a csábos mosolyú Drapernek, azzal a nyilvánvaló szándékkal, hátha ők hárman egy magányos estén összetehetik, amijük van.

Erre aztán Draper annyira rápörgött, hogy a fent jelzett időben meg is jelent Lopezék közös otthonában, hogy sor kerülhessen a mókára. Aztán úgy alakult, hogy aznap este nem a vágyak, hanem az indulatok szabadultak el, de úgy, hogy ezzel a trió valószínűleg megcsinálta minden idők legintenzívebb édeshármasát. Draper ugyanis a vetkőzés után elmulasztott követni egy nem túl gyakran kimondott, de azért köztudomású udvariassági szabályt: ha nem tetszik a csoportos szex, lehetőleg feltűnés nélkül próbálj meg távozni.

Draper ezzel szemben a meztelen testeket meglátva elkezdett viccelődni Lopez „aprócska farkán”, hovatovább, azt sem mulasztotta el megjegyezni, hogy Vazquez „sunája szaglik”.

Nem csoda, hogy a párnak nem igazán volt kedve a folytatáshoz, ezért megkérték fintorgó vendégüket, hogy ha már így alakult az este, legyen kedves eltakarodni a hálószobájukból, Draper viszont valamilyen előttünk is érthetetlen okból nem volt hajlandó felkelni a kanapéról, ezért vendéglátói megragadták őt, és kitették a bejárati ajtón, valahogy úgy, ahogy a szükséggel küszködő macskát szokás.

Itt meg kell jegyezni, hogy a sztorit Draper és a pár is egy picit másként mesélte el – az előbbi ragaszkodik ahhoz, hogy már a lakásban is meg volt egy kicsit tépve a haja –, de abban békés egyetértés uralkodik, hogy az események láncolatát a nem túl diszkrét beszólogatás indította el.

Ezzel akár vége is lehetett volna a kalandnak, de ha a történet szereplői kultúremberek lennének, nemigen talált volna utat ez a sztori a sajtóba. Az történt ugyanis, hogy Draper nem egyesbe tette a kint parkoló autóját, hogy azzal némileg csalódottan, de azért méltósággal hazamehessen, hanem rükvercbe pakolta a váltót és teljes gázzal megcélozta a még mindig az ajtóban ácsorgó párocskát. Szerencsére a gázolás nem sikerült, de Lopez lába beszorult a kocsi és az ajtókeret közé, Vazquez pedig fogott egy téglát és odasomott egy alaposat az autó hátsó szélvédőjének. Erre Draper sem volt rest, kiszállt a kocsiból és a téglát megbosszulandó ököllel megcélozta Vazquez arcát. Ez nem talált, Lopez barátnője azonban egy fokkal ügyesebb volt, és sikerült neki emberesen képen tenyerelnie dühöngő ellenfelét.

Imígyen kerekedett egy reménybeli édeshármasból egy olyan salapálás, melynek egyetlen férfi szereplője a gázolási kísérletben beszorult bal lábát ráncigálja kifelé az ajtófélfa és az autó hátsó lökhárítója közül, miközben a barátnője egy begőzölt nővel bunyózik a ház előtt. A randinak végül a rendőrséget értesítő szomszédok vetettek véget, a járőrök pedig szerencsére még azelőtt kiérkeztek, hogy valaki súlyosabban megsérült volna.

Végül mindhármukat letartóztatták, és bár Lopez óvadék ellenében másnap reggel szabadult, Velazqueznek erre nem volt lehetősége, mivel ő feltételesen volt szabadlábon, és nem hagyhatta volna el Connecticut államot. Másnap Draper is kisétált a kóterből, de két nappal később már mehetett is vissza, mivel elkalapálta a gyermekei apját egy kövekkel teletömött vázával.

A tanulság feltehetőleg mindenki számára egyértelmű, de inkább nevesítjük, hogy senkiben ne maradjanak kétségek:

ne invitáljunk minden jöttmentet a hálószobánkba, és tartsuk tisztán intim részeinket!

Ha a tanács első felét nem is fogadod meg, a másik felére érdemes kínosan ügyelni.

(forrás: Daily Star)

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Gyűjtők kincse lesz a Legóból épült Szauron sötét tornya

A gyönyörű Trokán Nóra elragadóan kezelte félrecsúszó ruháját Cannes-ban

További cikkeink a témában