Pierce Brosnan már most elmondhatja magáról, hogy annak idején eljátszhatta a szórakoztatóipar egyik legismertebb karakterét, James Bondot. Most mehet egy újabb ikonikus szerep a filmográfiájába.

Kedvencünket ugyanis besorozták a Dwayne Johnson főszereplésével készülő Black Adam egyik vendég szuperhősének szerepére.

Doctor Fate-et fogja játszani, akit a DC Doctor Strange-ének is lehetne nevezni, de a helyzet az, hogy Dr. Sors 1940 májusában jelent meg először a képregények lapjain, Strange doki pedig ezzel szemben csak '63-ban kezdett el varázsolni.

Mielőtt azonban a Brosnan-rajongók túlságosan megörülnének a hírnek, mutatunk egy képet arról, hogyan néz ki a varázslásban igen erős szuperhős a képregények lapjain:

A sisak pedig igen fontos kellék, ugyanis a legendárium szerint ez a hős erejének egyik forrása, vagyis még az is lehet, hogy a filmben nagyjából annyit láthatunk majd Brosnan játékából, amennyit Pedro Pascaléból láttunk a The Mandalorianben.

Persze nem akarjuk előre elvenni senkinek a kedvét. Reméljük a legjobbakat!

(via)

Ez is érdekelhet:

Az érkező Mortal Kombat-mozi az erőszak tekintetében elment a falig

A rendező szerint ha még egy picit tovább fokozták volna az erőszakot, a film gyakorlatilag bemutathatatlan lett volna

Felirattal is rémisztget a Gonosz csoda előzetese

Akinek kimaradt volna Jeffrey Dean Morgan vallási horrorjának előzetese, az most már magyar felirattal is megnézheti, hogy mi történik, ha az ember Szűz Máriát várja, de helyette maga a Sátán érkezik.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában