A Sony úgy döntött, hogy egy kibővített változatot újra megfuttat a filmszínházakban, mert az 1,9 milliárd dolláros bevétel a jelek szerint nem volt elég.

Félreértés ne essék, mi is szerettük a filmet – ami azt illeti, nagyonis –, de azért nem tudjuk némi vitriol nélkül továbbadni ezt a hírt:

az Egyesült Államokban és Kanadában szeptember 2-án ismét a mozikba kerül a Pókember: Nincs hazaút kibővített, More Fun Stuff alcímű változata, a Sony ráadásul azt is bejelentette, hogy az újrabemutató dátumáig még több országra is kiterjesztik a forgalmazást.

A stúdió egyébként azzal indokolja a dolgot, hogy idén 60 éves a világ talán legismertebb és legkedveltebb szuperhőse, hiszen Pókember 1962-ben mutatakozott be a képregények lapjain, a szép jubileumra pedig még az is rátesz egy lapáttal, hogy kerek húsz éve került a mozikba Sam Raimi első hálószövős mozija.

Szóval szépen meg van indokolva a dolog, de aki nem érzékeny az ehhez hasonló marketingmaszlagra, az tudja, hogy itt bizony annak a bizonyos rókabőrnek az esete forog fenn.

Ez is étrdekelhet:

Az új Pókembernek akkora szíve van, hogy még egy másik univerzumból is látszik

Magyarországon nem divat a moziban ujjongás és tapsolás, a Nincs hazaút közönségének ez mégis ösztönszerűen ment. Spoilermentesek leszünk, ígérjük.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában