A Pornhub magasan a világ legnépszerűbb pornószájtja, ami minden decemberben elárasztja az érdeklődőket olyan részletes statisztikákkal, hogy egy adatfetisiszta a mennyországban érezheti magát.

Nem viccelünk, a szájt szerkesztői évek óta olyan részletekbe menő adatcunamit nyújtanak át a nagyközönségnek, hogy ennek csak a felületes átnyálazása komoly figyelmet kíván.

Nyilván csak a legszűkebb réteget érdekelnek olyan statisztikák, mint hogy például a napnak mely szakaszában bonyolítja le az oldal a legnagyobb forgalmat vagy hogy egy adott ország felhasználója egy alkalommal mennyi időt tölt böngészéssel. Ezzel szemben az már minket, magyarokat is érdekelhet, melyek a legnépszerűbb kategóriák a világ országaiban. A helyzet tavaly óta nem változott, honfitársainkat még mindig a leszbikus szex érdekli a legjobban.

A pornófogyasztásban – legalábbis a Pornhubon történő pornófogyasztásban – nem vagyunk nagyhatalom, a húsz legtöbbet fogyasztó ország között hiába is keresnéd hazánkat.

Most pedig nézzük azokat az előadókat, akikre a legtöbbször keresett rá a Pornhub közönsége. Az élen tavalyhoz képest itt sincs változás, idén is Abella Danger húzta be a dobogó legfelső fokát, mögötte azonban történt némi helycserés átrendeződés. Íme a sorrend:

Abella tehát maradt a helyén, az ő videóira összesen 1,8 milliárdszor kattintottak rá, ami egészen szédítő szám.

A második helyet a tavalyihoz képest egyet előre lépve Angela White kaparintotta meg...

...harmadiknak pedig szintén egy helyet javítva bejött Eva Elfie, aki a tavalyi harmadik helyezett Lana Rhoadest taszította le a dobogóról.

A leszbikus szex utáni érdeklődésünkkel egyébként nem vagyunk egyedül. A keresőszavak összesített rangsorában a lesbian kifejezés a harmadik helyen végzett a hentai és a milf mögött, melyek közül az előbbi a japán animációs pornót jelenti, az utóbbit pedig feltehetőleg senkinek nem kell elmagyarázni.

Ha mélységében is érdekelnének a Pornhub által közzétett adatok, itt napestig böngészheted a számokat és grafikonokat.

(Forrás: Pornhub, képek: Getty Images, Pornhub)

Ez is érdekelhet:

Rejtett kamerát talált a hálószobájában ez az argentin bombázó, ami nagyon rossz hír egy egykori sztársportolónak

Kiderült, hogy a kamerát egy teniszező szerelte fel, akivel a hölgy korábban járt.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

David Beckham közzétett egy videót, amin egy házibulin az újra összeállt Spice Girls mulatozik

További cikkeink a témában