Napindító hírek következnek Kevinnel, Paraschistura chrysicristinával, hókotróval, ugró jogosítvánnyal és ABBA-karácsonnyal.

Batman-halat találtak

A Recep Tayyip Erdogan Egyetem kutatói – igen, ezek szerint létezik a jelenlegi török köztársasági elnökről elnevezett egyetem Törökországban – csaknem ötven éve kihaltnak vélt halfajt, édesvízi Batman-folyami süllőt találtak – igen, ezek szerint létezik Batman-folyó.

A hal. Él! (Fotó: Rewild)

A súlyosan veszélyeztetettnek nyilvánított halfaj, a Paraschistura chrysicristina hosszúsága a négy centimétert sem éri el, ezért könnyen átcsúszik a hálókon, és nem egyszerű ráakadni. Utoljára 1974-ben látták a Batman-folyóban és az Ambar-folyóban.

Idén is lesz Reszkessetek, betörők!

Az RTL Klub évekkel ezelőtt kezdte kreatív promókkal hirdetni a szokásos karácsonyi Reszkessetek, betörők!-vetítést. Egy ideje a TV2-n védi Kevin a vagyontárgyakat, és a csatorna is maradt az ötletes figyelemfelhívóknál. A két évvel ezelőttit legalábbis nevezhetjük annak, idén megelégedtek annyival, hogy néhány TV2-es arcot szerepeltessenek Stohl Bucitól Vomberg Frigyesig, plusz Badár Sándort egy téli, de az eredeti sztorira nem sokban utaló egypercesben.

Pápán is zajlik a síkosságmentesítés

Lampért Gábor küldött már fotót és videót nekünk egy különleges járműről.

Pápa fölött fotózták le a világ legnagyobb repülőgépét

A Mrija Kazahsztánból tartott Írországba, közben repült át a magyar légtéren.

Most megint kaptunk tőle egy képet, egy lényegesen kisebb, ám a pápaiak életét illetően fontosabb haszonjárműről.

„Pápa Város útjait is sószóró autók járják, a városgondnokság fenntartásában. Pápán jelenleg 5 cm a leesett hó vastagsága, amely most is esik” – írja Gábor. Köszönjük.

Egy manőver, egy jogsi

A tudatosan pofátlan szabálysértés kategóriáját merítette ki egy SUV vezetője az Örs vezér terénél. A rendőröket az sem hatotta meg, hogy a vétkes vezető – meglepő módon – használta az indexet: egy másik autós fedélzeti kamerájának felvétele alapján azonosították, pénzbírságot szabtak ki rá, és elvették a jogosítványát.

2021 van, meg egy új karácsonyi dal az ABBA-tól

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

További cikkeink a témában