Május 2-án érkezik a magyar mozikba Ryan Gosling legújabb filmje, A kaszkadőr, melyet a sztár azzal is népszerűsít, hogy elment az egyik legismertebb amerikai showműsorba, a Saturday Night Live-ba, ahol több gegben is szerepelt.

Az egyik ilyen annyira vicces lett, hogy a benne részt vevő színészek egyike sem bírta ki nevetés nélkül előadni a szerepét. A geg arról szól, hogy egy professzort meghívnak egy mesterséges intelligenciáról szóló beszélgetésre. A prof éppen csak elkezdi előadni a nézeteit, amikor a moderátor hölgy mögött észrevesz egy fickót, aki a megtévesztésig hasonlít Beavisre a Beavis és Butt-head című animációs sorozatból. Mivel ez nagyon megzavarja a vendéget, ezért megkérik az illetőt, hogy üljön át máshová, azonban a helyére odaültetnek egy olyan nézőt, aki pedig szakasztott Butt-head.

Miután ezt az illetőt is megkérik, hogy üljön el, a két gyanús külsejű néző épp egymás mellé kerül, erre pedig már Gosling sem tudja magában tartani a nevetést. Íme a jelenet, ami nyelvtudás nélkül is fergetegesen vicces:

A kaszkadőr egyébként az előzetes kritikák szerint kiváló popcorn-mozi lett, amin azért nem csodálkozunk, mert A gyilkos járat direktora, David Leitch rendezte, aki maga is kaszkadőrként dolgozott korábban és már többször bebizonyította, hogy nagyon érti, mitől működik egy akcióvígjáték.

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Szaftos húsokért, bomba jó sörökért és lazán elegáns hangulatért ide kell beülnöd

Döbbenet, mennyire rosszul szerepel a Furiosa az amerikai mozikban

További cikkeink a témában