Mondjuk Sasha Grey biztos nem örülne annak, hogy expornósnak tituláltuk, de hát a tények makacs dolgok.

Mielőtt ugyanis a kisasszony könyvet írt volna – melynek apropóján egyébként mi még egy interjút is csináltunk vele, amit alant el is olvashattok –, majd nekilátott volna influenszerként és streamerként keresni a kenyerét, ő bizony szexmunkásként próbált meg érvényesülni. Az OnlyFans előtti időkben pedig az ilyesmit pornófilmekben tudta csinálni az ember lánya, és Sasha is ebben az iparágban tett szert világhírnévre.

„Az emberek azt hiszik, mindenkivel dugok!” – Sasha Grey-interjú

Minden idők legkedveltebb pornósztárja új könyvét jött népszerűsíteni, mi pedig öt percet kaptunk vele egy szobába zárva. Hogy szóba került-e a pornó? Még szép!

Azóta persze már sokkal szalonképesebb dolgokkal foglalkozik, ahogy fentebb is írtuk, aminek köszönhetően most még egy világhírű videojátékban is vendégszerepelhet. A Cyberpunk 2077 hamarosan megjelenő, Phantom Liberty című kiegészítőjében fog szerepelni. Sasha egy fiktív rádiócsatorna, név szerint a Growl FM Ash nevű DJ-je lesz, amit maga jelentett be a Twitteren.

Gratulálunk neki, egyúttal jelezzük, teljesen tisztában vagyunk vele, hogy a cikk elolvasása után már a Google-t masszírozod a hölgy korábbi munkássága után kutatva.

Ez is érdekelhet:

Bezuhantak a biszexuális Supermanről szóló képregénysorozat eladásai, a DC Comics nem folytatja a szériát

Nem igazán volt sikeres az éghajlatváltozás, az iskolai lövöldözések és az illegális bevándorlók deportálása ellen küzdő meleg szuperhős.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Egy okkal több, hogy megnézzük az Oscar-gálát: Ryan Gosling élőben adja elő a Barbie betétdalát

Emiatt az epikus western miatt nem volt ideje Kevin Costnernek a Yellowstone utolsó részeire

További cikkeink a témában