A legújabb hírek szerint Steven Spielberg a legendás Bullitt új változatán dolgozik, és bár a film nem az eredeti remake-je lesz, reméljük, hogy az autós üldözés nem marad ki belőle.

Minden idők egyik legjobb autós üldözéses jelenetének tartják a nálunk A San Franciscó-i zsaru és A chicagói tanú címen is ismert Bullitt azon részét, amiben egy Ford Mustang és egy Dodge Charger kergetőzik. Az 1968-ban bemutatott film fordulópontot jelentett a főszereplő Steve McQueen karrierjében, és most úgy tudni, hogy Steven Spielberg dolgozik a film új változatán.

Spielberg filmje nem az eredeti remake-je lesz, hanem egy teljesen új sztori köré épül, aminek ugyanakkor ezúttal is Frank Bullitt lesz a főszereplője

– írja a Deadline Hollywood. Spielberg ugyan nem a látványos autós üldözéseiről ismert, de Az elveszett frigyláda fosztogatóiban és a Különvéleményben azért összehozott egy kis autós kergetőzést.

Az új Bullitt forgatókönyvét Josh Singer írja majd, akinek a nevéhez Az elnök emberei, Az első ember és a Spotlight fűződik, az utóbbiért Oscar-díjat is kapott. Reméljük, hogy a Ford is meglátja a lehetőséget a filmben, ha már egyszer egy limitált széria erejéig felélesztette az ikonikus Mustang Bullitt modern kiadását.

(Képek: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Dave Bautista megérkezett Budapestre és nagyon nem boldog