Aki szoros figyelemmel kíséri Britney Spears tevékenységét, tudhatja, hogy az énekesnő sajnos nincs a topon mentálisan.

A sajtó évek óta azzal volt tele, hogy Britney-t nagyüzemben zsigerelik ki a szülei, ami miatt még egy mozgalom is indult a neten #FreeBritney hashtaggel, melynek követői azért kampányoltak, hogy a bíróság végre szüntesse meg a sztár feletti gyámságot.

Ez végül össze is jött, de az Instagram tanúsága alapján továbbra sincs minden rendben a sztár háza táján. Egészen furcsa képekkel bombázza a rajongóit, melyek szövege is azt jelzi, hogy Spears mentális egészségével bajok vannak, és most egy újabb epizód is ezt támasztja alá.

Millie Bobby Brown, a Stranger Things Tizije és az Enola Holmes címszereplője egy interjúben elmondta, hogy szívesen eljátszaná Spearst egy róla szóló életrajzi filmben. A beszélgetésre Drew Barrymore talk showjában került sor, amit itt teljes egészében meg is nézhetsz:

Bobby Brown elárulta, hogy ugyan nem ismeri személyesen Spearst, de figyelemmel kísérte a karrierjét, és valamiféle kötődést érez hozzá, így egészen biztos benne, hogy jól tudná elmesélni a történetét.

Nos, annak ellenére, hogy korábban maga Britney is kijelentette, hogy már dolgozik a saját életrajzi könyvén, most egészen megdöbbentő reakciót adott erre a felvetésre az Instagramon. A posztban egy ajtó fényképe látható, a szövegben pedig a sztár ezt írja:

Azt hallom, hogy vannak emberek, akik filmet csinálnának az életemről... haver, nem haltam meg, bár kibaszottul nyilvánvaló, hogy azt szeretnék.

És hogy mindezt miért egy ajtó képével együtt osztotta meg a követőivel? Erre vonatkozóan csak annyit írt, hogy igazából csak be akart köszönni és megmutatni ennek a mesés ajtónak a képét.

(főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Egy angol sörmárka kőkeményen beolvasott a labdarúgó-világbajnokságnak

Vajon a világhírű focisták Katarban is fel merik majd venni a szivárványos karszalagot?

És ezt olvastad már?
Emily Ratajkowski idegből tolja a meztelenkedést Instagramon, ha már úgy hallotta, hogy lehet