A 33 éves Törőcsik Franciska álomszép és tehetséges, ráadásul most a mozikban is elcsípheted.

Franciska a héten debütáló Cicaverzum című romantikus komédiában egy olyan lányt játszik, aki menekül a szerelem elől, mígnem egy fekete macska el nem kezd udvarolni neki. Azzal nehezen lehetne megvádolni Szeleczki Rozália filmjét, hogy unalmas alapszituval indít.

Franciska a filmes szerepei mellett színházi és szinkronszínészként is aktív. A Cicaverzum már a sokadik nagyjátékfilmje, az IMDb-adatlapja szerint eddig 38 alkotásban működött közre, melyek között olyan egzotikus darabok is szerepelnek, mint például Fede Álvarez Magyarországon forgatott thrillerje, a Vaksötét, melyben Stephen Lang vak veteránként vadászott le rettegő fiatalokat.

A Premierlány sorozatban megszokhattad, hogy megmutatjuk alanyaink pikánsabb megmozdulásait is, de Franciska esetében a legmeredekebb fotó, amit ide tudunk varázsolni, az Elle magazin 2020-as címlapja, melyen meztelenül pózolt, de azért arra itt is ügyelt, hogy ne mutasson túl sokat:

Nem kell zúgolódni, inkább mutatunk néhány képet Franciska Instagramjáról, melyek direkt meztelenség nélkül is kedvesen simogatják az ember szépérzékét:

A Cicaverzum csütörtöktől nézhető a mozikban. A macska miatt mi biztosan nem ülnénk be a vetítésre, de a gyönyörű főszereplő miatt már érdemes meggondolni a dolgot.

(Főkép: MTI/Cseke Csilla)

Ez is érdekelhet:

A mai napig nem értjük a Star Trek indokolatlan bikinis jelenetét, de örülünk, hogy bekerült a filmbe

És akkor még nem is láttad azt, amikor Alice Eve teljesen levetkőzött. Mutatjuk.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kiváló szórakozásnak ígérkezik az Országúti diszkó rendezőjének új rablós akcióvígjátéka

Megújul a Netflix, és imádni fogod

Ezt gondolja minden idők egyik legjobb hivatásos bunyósa a közúti keménykedésről

További cikkeink a témában