Pénztárcákat készenlétbe!

A Microsoft már múlt héten elárulta, mikor és mennyiért jön az Xbox Series X, sőt, bejelentették a fékezett habzású és emiatt lényegesen olcsóbb Series S-t is azoknak, akik nem akarnak közel kétszázezer forintot játékkonzolra költeni.

Kiderült, itthon mennyibe kerül és mikor jön az Xbox Series X

Már a hivatalos magyar árat is tudni lehet.

A labda tehát a Sony térfelén pattogott, ezért amikor belengették, hogy itthoni idő szerint szerda este mutatnának valamit, már sejtettük, hogy az új trailerek mellé végre megjelenési dátumot és fogyasztói árat is kapunk majd.

Korábban felmerült az a pletyka, hogy a Sony annyira beijedt a Microsoft újgenerációs konzoljainak árazásától, hogy pontosan arra az összegre csökkentette a drágábbik, vagyis optikai meghajtóval szerelt PS5 árát, amennyibe a Series X fog kerülni.

Azt talán soha nem fogjuk megtudni, hogy ez igaz volt-e, de az biztos, hogy a lemezmeghajtóval szerelt PlayStation 5 végül tényleg ugyanazt az árcédulát kapta, mint a drágábbik újgenerációs Xbox, vagyis

499 dollárért érkezik a boltokba, ami itthon feltehetőleg 180 ezer forint körüli összeget fog jelenteni.

Az olcsóbbik PlayStation 5-nek viszont sehogy sem tudták leszorítani az árát az Xbox Series S szintjére, így ez kerek száz dollárral lesz drágább a Microsoft szerényebb gépénél, ami így a hamarosan beinduló konzolháború egyik favoritja lehet.

És hogy mikor jön a PS5?

A szerencsésebb országokban már november 12-én megvásárolható lesz, a világ többi részén pedig egy héttel később indul a forgalmazás. Talán mondanunk sem kell, hogy Magyarország a világ többi részét erősíti.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Deadpool és Rozsomák durván egymásnak esnek közös filmjük teljes előzetesében

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés