A kidobó már megint nem bír magával. Belsős információk szerint Vin Diesel azzal kürtöli tele Hollywoodot, hogy a Halálos iramban 10.-et azért húzták le a kritikusok, mert Jason Momoa túljátszotta a film rosszfiújának szerepét.

A minden epizóddal egyre hülyébb Halálos iramban-franchise tizedik része miatt sem panaszkodhatnak a producerek, hiszen a film jelenleg nagyjából 600 millió dollárnál tart a világszintű bevételeket tekintve, vagyis a nézők ezt is hajlandóak voltak nyereségessé tenni. A kritikai fogadtatás már nem ennyire erős, hiszen az alkotás a kritikaösszesítő oldalakon százból ötven körüli pontszámokon áll és azért azt is érdemes megjegyezni, hogy a nézői pontszámok tekintetében sem áll valami fényesen. (Az IMDb-n például 38 ezer összesített szavazat alapján csak 6,3 ponton áll a tízből.)

Szóval dollármilliók ide vagy oda, a kritikusok nem igazán voltak elájulva a mozitól, és született is néhány igen elmarasztaló írás több nívós magazin hasábjain is. Ezt egy olyan embernek, mint amilyen a valósággal egyre felszínesebb kapcsolatot ápoló Vin Diesel, igen nehéz lehet feldolgozni. Úgy tűnik, nem is sikerült megugrania a dolgot.

A színész környezetéből olyan bennfentes infók jöttek, melyek szerint Diesel a rossz kritikák miatt a szerepét szándékosan és látványosan túljátszó Jason Momoát okolja.

A Radar Online írta meg az értesülést, amit már csak azért sem nehéz elhinni, mert Diesel korábban Dwayne Johnsonnal is csúnyán összeveszett, mely miatt a Szikla akkor kijelentette, hogy soha a büdös életben nem fog visszatérni a Családba.

Jason Momoa a Halálos iramban 10. főgonosza, Dante szerepében

Most a szériába frissen átigazolt másik alfahím kerülhetett Diesel célkeresztjébe, ami már csak azért is érdekes, mert a rossz kritikák legtöbbje abban egyetért, hogy az egész filmnek nevezett katyvaszban szinte csak Momoa extravagáns főgonosza és annak jelenetei hoznak némi frissességet, melyekkel el is lopja a show-t a többiek elől.

Feltételezzük, hogy Diesel inkább az utóbbi miatt lehet zabos, hiszen mára olyannyira kisajátította ezt a sorozatot, hogy nemigen tetszik neki, ha valaki más zsebeli be az elismerést.

(forrás: Radar Online, képek: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés