Kijött a legújabb iPhone, eljött a hülyék ideje. Már bocs, de ha te is képes vagy napokig a hidegben ácsorogni csak azért, hogy elsőként foghass a kezedbe egy méregdrága játékszert (amit jövőre ugyanígy, több napi ácsorgás után fogsz lecserélni az újabbra), akkor nem vagy komplett.

Viszont vigasztalhat a tény, hogy nem vagy egyedül. Nagyon sok ilyen defektes van még, mint te, és nem csak Japánban vagy az USA-ban, ahol már tényleg izomból nyomják a fogyasztói társadalom ezen durván elkorcsosult válfaját, hanem itt Európában is. Ez a sztori ugyanis a két napos ácsorgás után üres kézzel és lógó orral hazasomfordáló balekról nem az óceán túlfelén, hanem Londonban történt.

Ott is szokás ugyanis, hogy a pénteki iPhone megjelenés előtt már szerdán odaállnak a nagyon sok szabadidővel és kevés más értelmesebb elfoglaltsággal rendelkező fogyasztók az Apple Store elé, és ez így történt a londoni Regent Streeten lévő Apple Store-nál is.

Ilyen sok embernek kellene elgondolkodnia azon, mi is tulajdonképpen az élet értelme

Szóval a népek egyre csak gyűltek, és mivel az Apple Store embereinek is van szívük, csütörtökön elkezdtek sorszámozott karszalagokat osztani, amivel egy órára bárki elhagyhatta a sort, hogy kicsit felmelegedjen valahol, leugorjon gyúrni, igyon egy kávét, lezavarjon egy gyors menetet a sorban megismert hasonlóan motivált sorstársával, vagy bemenjen egy kaszinóba, és eljátssza az iPhone X-re félretett pénzt.

Jah, hát nem viccelünk amúgy, a sor elején álló orbitális lúzer ugyanis pontosan így tett. Elment egy közeli kaszinóba, és a telefonra félretett pénzösszeget úgy elblackjackezte, mint a szél.

Ezt a hülyéje nyilván nem írta a homlokára, hanem nyitás előtt egy fél perccel szépen hazakullogott, csak előbb még elmesélte a sztoriját a mögötte álló srácnak, aki történetesen egy brit celeb és valóságshow sztár volt (amúgy Marco Pierre White Jr.-nak hívják, és a Big Brotherben lett belőle "valaki"), aki természetesen jól továbbadta azt a sajtónak.

Ő lenne a celebgyerek, aki szintén két napig állt sorban, szóval kicsit kevesebb esze lehet, mint ami látszik

Természetesen nem csak azért meséltük el ezt neked, hogy ismeretlenül is jól körberöhöghesd ezt a szerencsétlen balekot, hanem azért, hogy tanulj belőle. Persze, ha ránk hallgatsz, egy nyamvadt telefonért nem állsz napokig az utcán, de ha mégis, akkor legalább legyen meg rá az a pár százezer forintocskád, amikor a bolt kinyitja előtted az ajtaját!

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon