Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Úgy érzed, hogy egy kicsit lapos a szexuális életed? Hiányzik belőle a tüzes forróság, amelyet csak a helyi indiai étteremben tapasztaltál meg eddig? Esetleg megviccelnéd a csajodat? Ha legalább az egyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor szerencséd van, imáid meghallgatásra találtak.

Valamiféle őrült okból kifolyólag ugyanis a Manforce nevű indiai óvszergyártó vállalat a piacra dobott egy Achaari ízesítésű gumit. Hogy mi az az achaari? Egy tipikus indiai kaja, a maga csípős, fűszeres, kissé savanykás ízvilágával. Ha ettél már indiait, nagyjából be tudod lőni, miről lehet szó.

Az álmok tehát valóra tudnak válni! Mindig is arra vágytunk, hogy az óvszer kellőképpen csípjen, valamint lime és chili illatot árasszon magából. Soha többé nem kell olyan, ami nem éget legalább úgy, mint a híres Carolina Reaper - mondta még eddig soha senki.

A hír hallatára persze beindult az emberek fantáziája, ennek okán pedig parádés elképzelések születtek, mivel járhat ennek a guminak a használata. Már mutatjuk is, mi várható utána:

Sid Hart on Twitter

After using achaari condom. https://t.co/BfJ4twAba8

Escort Wales on Twitter

What do #Achaari flavoured #condoms taste like? What is Achaari? Is it a reason why condoms are going too far? 🤔🤔🤔 https://t.co/dXpf5QgeTA

El sem tudjuk képzelni, hogy mi jöhet még, mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogy az indiai fogyasztók ráharapnak-e a dologra (szó szerint). Ha igen, akkor talán itthon is el kéne kezdeni a gulyás ízesítéssel megáldott óvszerek gyártását...

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.