A Harpic fő profilja a retyó, mivel a termékpalettájának igen tekintélyes része a vécében használatos különböző vegyszerekből áll. Épp ezért, ha ők mondanak valamit a trónolás témakörében, érdemes nekik elhinni.

Főleg akkor, ha a mondandójukat ilyen képekkel támasztják alá:

A fotókat speciális kamerával készítették, mely képes volt láthatóvá tenni a vécé öblítése során a levegőbe került aeroszolrészecskéket. Ezek, mivel ugyebár a vécéről beszélünk, nagy számban tartalmaznak baktériumokat, sőt, a használóból kiürült vírusok is bekerülhetnek így a mellékhelyiség illatosítótól szagló atmoszférájába.

Mivel a permet akár egy méteres magasságba is felcsapódhat, egy lehúzással simán telíthetünk bacikkal egy kisebb mellékhelyiséget, de mindezt csak akkor, ha

öblítés előtt nem csukjuk le a vécé fedelét.

A Harpic egy az angol lakosságra vonatkozó adatot közöl, mely szerint a britek 55 százaléka nem csukja le a toalett fedelét, mielőtt lehúzza azt, így rendezve kórokozó-tűzijátékot.

Most tényleg nem jövünk azzal, hogy a vírusparában erre is figyelj, mert különben vége a világnak. Ha láttad ezeket a zavarba ejtő képeket, szerintünk különösebb dramatizálás nélkül is oda fogsz figyelni erre ezután.

(via, főkép: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában