Csak rá kell keresni Emily Ratajkowski nevére az oldalon, és az ember azonnal látja, hogy a gyönyörű modell hosszú évekig volt a Player kabalafigurája.

El is morzsoltunk egy könnycseppet, amikor

Emily a Vogue-nak írt cikkében bejelentette, hogy gyermeket vár.

Ez a magazin nyilván nem úgy kommunikálja a sztorit, ahogy egy bulvárlap tenné. Komoly tematikát kanyarintottak a bejelentés köré, és még egy hatásvadász videót is leforgattak, amiben Emily meztelenül pózol, az anyaság szépségeiről monologizál és a születendő gyermekéhez beszél.

Emily tehát várandós, ami csodálatos dolog, és láthatólag akkora közügy, hogy nem elég neki egy sima Instagram-poszt, cikket, sőt, szétdizájnolt videoklipet érdemel.

A gyerek neme ellenben már ködbe vesző misztérium, ami van, de mégsem, amiről suttogva sem lehet beszélni, mert igazából olyan, mint a jövő heti lottószámok listája: senki sem tudja, csak miután kihúzták.

Az anyuka szerint a gyereke nemét még a szülészorvos sem fogja tudni neki megmondani, ez ugyanis egy olyan információ, amit csak és kizárólag maga a gyerek tud közölni a világgal rögtön azután, hogy elfújta a gyertyákat a 18. születésnapi tortáján. Egészen addig az óvónőnek is az orrára lesz koppintva, ha nő- vagy hímnemű személyes névmással emlegeti előttük a picurt, szóval akadni fog ezzel némi logisztikai gabalyodás, az biztos, de majd megoldják valahogy.

Üveges szemekkel révedjünk vissza kicsit azokba az időkbe, amikor még minden egy kicsit sokkal egyszerűbb volt:

Végül pedig, az iróniát félretéve,

szívből kívánunk jó egészséget és sok boldogságot az egész családnak!

És ezt olvastad már?
112,4 decibellel fújta ki a gyomrát a világ leghangosabb böfögésének tulajdonosa
Zsarolóvírust kaptál? Ezeket tegyük meg napjaink legveszedelmesebb informatikai fenyegetése, a zsarolóvírus ellen!