Brooke Amelia Peterson teljesen átlagos tini, azt leszámítva, hogy az édesapja az Apple-nél dolgozik, és persze azt is, hogy egy átlagos tini ritkán rúgatja ki a fatert. Brooke-nak viszont simán összejött.

És igazából ehhez még csak nem is kellett megfeszülnie, elég volt feltöltenie ezt a videót a YouTube-ra:

A videóban az látható, hogy a hölgy meglátogatja édesapját a munkahelyén, ahol sikerül megkaparintania egy iPhone X-et még a hivatalos megjelenés előtt.

Szegényke gondolhatta volna, hogy egy ilyen világcég következő sikertermékét nem igazán illendő megjelenés előtt a neten mutogatni, hiszen simán előfordulhat, hogy valamilyen üzleti titok, vagy esetleg egy be nem jelentett fícsör esik áldozatul a nem kívánt nyilvánosságnak.

Az Apple gyorsan felszólította hát Brooke-ot, hogy ugyan vegye már le a videót, majd ugyanazzal a lendülettel el is bocsátotta a fatert, ami, tekintve, hogy az Apple nem épp egy elviselhetetlen munkahely, igen nagy érvágás lehetett a családnak.

A hölgy azóta egy újabb videóban számolt be arról, hogyan kezelte a cég a helyzetet.

Egy ártatlan hiba volt. Ha az Apple-nek dolgozol, teljesen mindegy, mennyire vagy jó ember. Ha megszeged a szabályokat, nem számíthatsz toleranciára

– mondja, hozzátéve, hogy a családja nem haragszik rá, amivel kapcsolatban mi azért élnénk a gyanúperrel.

És ezt olvastad már?
Emberek, akik jól tették, hogy bukósisakot viseltek, és mások, akik jól tették volna
További cikkeink a témában