Yanet Garcia munkája abból áll, hogy Monterrey, azaz Mexikó egyik legnagyobb városának lakosait informálja a várható időjárásról. Mivel azonban errefelé az esetek 99 százalékában száz ágra süt a nap, nem kell tornádókról és viharokról beszámolnia.

Csak ez lehet az oka annak, hogy a hölgynek maradt még ideje és szabad kapacitása arra, hogy hamisítatlan Instagram-sztárrá váljon. Már mi is írtunk róla korábban, ám azóta jócskán kifejlődte magát a dolog. A tüzes megjelenésű időjárás-jelentő ma már 4 millió (!!) követővel rendelkezik, ezt pedig méltóképpen ünnepelte meg.

Egyértelmű, hogy ekkora követőtáborod csak akkor lehet, ha rendszeresen villantasz valami hasonlót, Yanet Garcia pedig ezt meg is teszi. Gratulálunk neki ehhez a mérföldkőhöz, csak így tovább!

Bónuszként pedig azt is megemlítenénk, hogy saját Youtube-csatornája is van ám neki, ahol például azt is megmutatja, hogy kell brownie-t sütni. (Érdekesség: ha a videó közepe táján becsukod a szemed, és csak hallgatod az eseményeket, könnyen azt hiheted, hogy éppen egy pornófilm forog...)

(Instagram) (Youtube)

És ezt olvastad már?
Egy hétéves floridai kisfiút felfüggesztettek a suliban, amikor kiderült, hogy anyuka mivel foglalkozik
További cikkeink a témában