Az Eyjafjörður a leghosszabb fjord Izlandon, amely a Tröllaskagi-félszigettől keletre helyezkedik el, a második legnépesebb izlandi régió mellett. A szűk és hosszú fjord a szájától a végéig mintegy 60 kilométer hosszú, a legszélesebb pontján pedig 25 kilométer széles, és valami egészen gyönyörű látvány lehet.

És akkor képzelj el itt néhány hangulatos kabint, főként rétegeltlemezből kialakított belső térrel, minimalista megoldásokkal, amelyben konyhasarok, étkező és hálófülke is van. A nagyméretű üvegezett panelekből kilátás nyílik a vízre és a havas hegycsúcsokra is. Sétatávolságra van egy művészeti múzeum, egy kis falu, medencével és stranddal, valamint kialakított nyomvonalak is vannak madármegfigyelésre, Akureyri városa pedig csak egy rövid autóútra van. Imádjuk.

Ez is érdekelhet:

Ezek a házak is megmutatják, miért vagyunk annyira oda New Yorkért - Roadster

Kedvenc amerikai metropoliszunk ontja magából a vibe-ot, legyen szó mámoros éjszakai életről, meghitt parkokról, ikonikus vagy rejtett helyekről, szimpla nagyvárosi sétáról - vagy különös, formabontó, lenyűgöző házakról. Utóbbiakat szedtük most össze. Sörfőzde volt Bushwickban, társasház lett belőle Ugyan nem Bushwick számít Brooklyn legelőkelőbb részének, de folyamatosan változik és fejlődik, amire a legjobb és legújabb példa ez a cseppnyit futurisztikus hatású épület.

És ezt olvastad már?
Annyira burzsoá, amennyire kell ez a csodás kaliforniai villa