Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Eleged van abból, hogy tizenhat kulcs csörög a zsebedben? Nyomja a lábad, kiszakad a farmered? Nem tudsz elmenni normálisan bulizni táska nélkül? Na, ennek van most vége!

Egyszerű és nagyszerű találmányt dobott fel ajánlatként a jó Facebook, biztos benne vagyok a célcsoportban; rájöhetett a kis ravasz, hogy vannak kulcsaim! Ezek már mindent tudnak rólunk, én mondom!!!

Nade, viccet félre, a Keysmart egy rettentően praktikus és jóféle megoldás, hogy végre leszámoljunk azzal a kellemetlen dologgal, hogy egy egész maroknyi kulcsot tegyünk zsebre, ha elmegyünk otthonról. Jó, ha 16 éves vagy, akkor ez a veszély nem fenyeget, de minél idősebb az ember, annál több mindenhez van kulcsa, ha nem szúrja el nagyon az életét. A sok kulcs pedig kényelmetlen, karcol, nehéz, és idegesítő, ha csak egy szál farmerben mennél neki a napnak.

Biztos voltak már korábban is cseles megoldások erre, de azokkal sajnos nem találkoztam, ellenben ez most itt nagyon tetszik. Ha neked is, akkor erre beszerezheted. De siess, pár év múlva mindenhol retina szkenner, meg ujjlenyomat olvasó lesz, és akkor ezek a srácok lehúzhatják a rolót, meg bezárhat a zárkirály is. Addig kell menőzni egy ilyennel!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.