Újabb bizonyíték, hogy a pajta stílus egyszerűen megunhatatlan

Hatalmas garázs, tágas, mindennel felszerelt lakórész és egy fullextrás edzőterem az emeleten. Körülbelül ebben rejlik a The Barn fantázianéven futó pajta-otthon vonzereje. Na meg a hihetetlen kilátásban és környezetben.

Ami kicsit illúzióromboló, hogy a wyomingi pajta újonnan épült, tavaly nyáron adták át a megrendelőjének. Ennek ellenére mégis a hagyományos megoldásokkal találkozhatunk: nagy hangsúlyt kapott az újrahasznosított, érlelt fa, és a masszív tolóajtók, amik úgy választják el egymástól a legtöbb helyiségeket, akárcsak egy igazi fészerben.

A klasszikus pajtaépület azonban egy meglepő, modern elemmel is gazdagodott, az első emelet homlokzatát egy hatalmas üvegfal borítja.

Innen hihetetlen kilátás nyílik a környező hegyekre, ami valljuk be, kifejezetten kellemes látvány lehet edzés közben. Igen, edzés közben, hiszen az emelet egy komplett privát edzőtermet rejt.

A garázsban a vintage bicikligyűjteménynek is akad hely.

A projekt mögött álló csapat egy olyan otthont akart megalkotni, ami egyszerre hozza a rusztikus hangulatot, a modern kényelmet és a vintage stílust.

Szerintünk ez maximálisan sikerült nekik!

(tervezők: Carney Logan Burke Architects)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon