Hamarosan itt az évvége, ami egyet jelent a fogadalmak megtételével. Sokan nagyszerű elhatározásokkal kezdjük meg az új esztendőt, és közülük a fogyás áll a lista élén.

Ha nem is mindenkinek ilyen formában, de az biztos, hogy a legtöbbünknek az egészségesebb életmód az elsők között szerepel. Ennek elérése viszont nem megy egyről a kettőre - legalábbis nem december 31-ről január 1-re virradóra.

Táplálékkiegészítő az eredményes fogyáshoz

Hogy mi a produktiv súlyvesztés receptje? 100 emberből 99 biztosan az egészséges ételek fogyasztását és a fizikai aktivitást említené meg.

Ez mind szép és jó, de ezeknek az életmódbeli változtatásoknak a végrehajtása egyáltalán nem könnyű feladat. Sokan ezért gondolkodnak el azon, hogy valamilyen étrend-kiegészítőhöz nyúljon - és milyen jól teszik.

A regenor a Biocomtól segít olyan eredményeket elérni a fogyókúra és a méregtelenítés terén, ami minden képzeletünket felülmúlja.

Azonban fontos megjegyezni, hogy ennek az oldatnak a fogyasztása önmagában nem elég a zsírpárnáktól való megszabaduláshoz, mindenképpen be kell tartani hozzá a megfelelő étrendet.

Magyaros diéta 

A legtöbbünk fejében a diéta szó hallatán a saláta és az ürességtől kongó hűtőszekrény képe jelenik meg. Csupa lemondás.

De egy RegEnoros menü elkészítésénél majdnem minden kivitelezhető, amit eddig is főztünk, csak a megfelelő elkészítési módot kell választani.

  1. Mostantól az olaj tiltott szó lesz a konyhában. Válasszuk helyette az állati zsírt! Ez az összetevő segíti a zsírban oldódó vitaminok rendes felszívódását és az epe kiürülését, mely elengedhetetlen a szervezet detoxikációjához.
  2. A következő fontos szabály, hogy a habarás készítésénél felejtsük el a tejet. Persze ha nagyon muszáj, akkor helyettesíthetjük növényi tejjel.
  3. Hiába hangzik ínycsiklandozóan egy gőzölgő tál gnocchi, sajnos ez az étel is olyan összetevőket is tartalmaz, amit csak korlátozott mennyiségben szabad fogyasztanunk - mint például a krumpli és a gabonafélék. Természetesen a batátás változat már megfelel az étrend szabályainak, hiszen lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz.
  4. Törekedni kell arra, hogy az ételeket a só helyett inkább másféle fűszerekkel ízesítsük. Mérsékelten persze lehet sózni, de sóból is csak a Himalája sót, parajdi sót és tiszta sót szabad használni.
  5. Somlói galuska, palacsinta - mind az “ördögtől való dolgok”, és tudjuk is, hogy miért. Egy szó - cukor. Számos tanulmány boncolgatta már a témát, hogy el kellene hagynunk, mivel számos betegség okozója. A RegEnor diéta alatt is mellőzni kell majd, de a jó hír az, hogy édesítőszer és különféle cukorhelyettesítők tetszés szerint használhatóak.
  6. A legfontosabb pedig, hogy elegendő folyadékot fogyasszunk.

Abban az esetben, ha kérdőjelek maradtak volna még bennetek a RegEnor oldattal kapcsolatban, akkor látogassatok el a Magyaros Diéta oldalára, és olvassátok el a részletes bemutatását a terméknek.

(Fizetett hirdetés)

És ezt olvastad már?
Last minute karácsonyi ajándékötletek férfiaknak
A whisky, ami bebalzsamozza a lelked! Ismerd meg a Makers Mark különleges világát!