Gyors és megbízható tünetellenőrzés, több mint 450 elérhető magánorvos az ország 30 különböző helyszínéről, online időpontfoglalás és részletes tudástár, több mint 650 egészségügyi probléma leírásával. Ezt a felbecsülhetetlen értékű kényelmet nyújtja számunkra a Dokio.hu, ahol egy helyen érhető el magánorvos időpontfoglalás, valamint ingyenes tünetellenőrzés és tudástár!

Labirintus, amelyben könnyű elveszni

Ha egészségügyi problémával állunk szemben, a kezdeti riadalmunkat általában a frusztráltság váltja fel, ugyanis amennyiben nem rendszeresen igénylünk orvosi segítséget, könnyen elveszhetünk az egészségügy útvesztőjében. Gondoljunk bele, milyen csodálatos lenne, ha a megfelelő magánorvos csupán néhány kattintásnyira volna tőlünk, az időpontfoglalás pedig nem bosszantó, hanem komfortos, idő- és energiatakarékos, egyszerű hétköznapi teendővé válna. Valljuk be őszintén, ehhez nem vagyunk hozzászokva – a Dokio mögött álló tudás, információk és infrastruktúra pedig pontosan az egészségügyi rendszerrel kapcsolatos negatív véleményünket formálja át.

A Google nem mindig a barátunk!

A magánorvosnál való időpontfoglalás előtt mindenképpen ajánlatos a Dokio tünetellenőrzés szolgáltatásával is élnünk. Ki ne járt volna már abban a cipőben, miszerint egy egyszeri megfázás tüneteire az interneten rákeresve azzal szembesült, hogy „valószínűleg” komoly, akár életveszélyes betegségben szenved. A Google csak abban az esetben a barátunk, ha okosan használjuk azt. Ebben segít a Dokio. Az 5 percet igénybe vevő tünetellenőrző szolgálatás keretén belül egyszerű, de annál célratörőbb kérdésekre kell válaszolnunk, hogy megkapjuk az eredményt. A Dokio tünetellenőrzője mesterséges intelligenciával támogatott és orvosilag ellenőrzött szolgáltatás, ahol egy komplex kérdőív kitöltésével kaphatsz információt az ellátásodra vonatkozóan. A tünetellenőrző abban is segít, hogy melyik panasszal milyen szakorvoshoz érdemes fordulni.

A magánorvosok is profitálnak a Dokióval

A magánorvosok is sokat nyerhetnek azzal, ha a páciensek használják a Dokio tünetellenőrzőjét, hiszen ennek köszönhetően valóban releváns betegek érkezésére számíthatnak– akiket egyébként a Dokio többször is e-mailben figyelmeztet az időpontjukra, így a páciensek sokkal nagyobb valószínűséggel jelennek meg az adott napon.

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Mire használható az ügyfélkapu?