Vannak sztárok, akik az eljegyzési gyűrű felhúzása után néhány hónappal máris az oltár elé állnak, másoknak egy évtized is kevés hozzá. De a legfontosabb, hogy megtették!

Vannak sztárok, akik az eljegyzési gyűrű felhúzása után néhány hónappal máris az oltár elé állnak, másoknak egy évtized is kevés hozzá. De a legfontosabb, hogy megtették!

Az elmúlt majd’ 2 év nem kedvezett az esküvőknek, ezért sokan inkább elhalasztották a tavalyra tervezett ceremóniákat. Idén azonban lazult kicsit a szorítás, így, aki tehette, gyorsan megszervezte a kézfogóját.

2021 legmenőbb esküvői nem a hatalmas vendégseregtől szóltak, sokkal inkább a különleges helyszínek, ruhák és egyéni ötletek kerültek előtérbe.

Alig 20 ember volt hivatalos a világsztár Ariana Grande titkos esküvőjére.

Az énekesnő 2020 elején találkozott kedvesével, az ingatlanokkal foglalkozó Dalton Gomezzel, aki még azon a télen felhúzta a szépség ujjára az egyedileg tervezett platina és gyémánt eljegyzési gyűrűt.

Az esküvőt sem odázták el, idén májusban megtartották bensőséges ceremóniájukat, melyen kevés vendég, de annál több virág volt. Egyes pletykák szerint több száz alkotta a dekorációt!

Két gyerek, 11 év, három nap

Ugyan már 2012-ben eljegyzési gyűrű került az egykori playmate Dundika ujjára – Majka saját bevallása szerint ezért ezt lett a születésnapi ajándéka, mert nem jutott jobb az eszébe – csak idén kelt egybe a páros.

Háromnapos mulatságot rendeztek augusztus végén, ahová 160 vendég volt hivatalos és a legkomolyabb biztonsági intézkedésekkel gondoskodtak arról, hogy a társaság önfeledten bulizhasson.

A többnapos bulit egy nagyszerű borászat területén tartották és a legtrendibb kiegészítőket rendelték meg a lagzira, például a világító táncteret és a csodás, virágokból álló fotófalat. A menyasszony csodás, pink menyecskeruhája pedig még tovább tüzelte a hangulatot.

Tüll, csizma, country és rock

Nyár közepén, egészen pontosan július 3-án tartotta a két sztár, Gwen Stefani és Blake Shelton a kézfogójukat, amire jó ideje vártak már.

Az eljegyzési gyűrű tavaly októberben került Gwen ujjára, de mivel nem szerettek volna a barátaik nélkül ünnepelni, megvárták, hogy a járvány elcsendesedjen.

Így is egy meghitt, családias esemény volt az esküvőjük. Az ünnep menőség faktoráról a menyasszony tüllel díszített, feltűnő menyecske ruhája és a hozzá viselt fehér bőrcsizma, valamint a lakodalom hangulata gondoskodott, hiszen a Blake által képviselt country stílussal összegyúrták a Gwen-féle rocker vonalat.

Az eljegyzési gyűrű meglepetés volt, az esküvő titkos

Dallos Bogi és Puskás Peti nem sokáig várt az esküvővel az eljegyzés után. 2021 februárjában kérte meg párja kezét az énekes egy klasszikus eljegyzési gyűrűvel, majd még idén nyáron egybe is keltek egy titkos és meghitt ceremónián, amit egy igazán fergeteges bulival ünnepeltek meg.

A fiatalok ugyanis nem hagyományos lakodalmat szerettek volna maguknak, hanem egy olyan estét, ahol mindenki remekül szórakozik.

Az esküvőn Bogi egy egyedi, csak neki készített menyasszonyi ruhában és cipőben vonult az oltár elé. Emellett a lagzi menüje vegetáriánus és vegán volt, valamint a szervezés során arra is kiemelt figyelmet fordítottak, hogy minél kevesebb hulladék keletkezzen.

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Legjobb tippek futballistáknak a hidratáltság megőrzéséhez