A szoláriumozás napjainkban eléggé megosztó témának minősül. Vannak, akik még ma is ódzkodnak ettől a tevékenységtől és úgy tartják, hogy káros az egészségre. Az emberek másik csoportja pedig szívesen jár stúdióba, de nem igazán vannak tisztában a különböző szoláriumcsövek előnyeivel.

A következő pár sorban tehát barangolni fogunk egy kicsit a szoláriumok világában, a speciális csövek hatásait is górcső alá vesszük.

 

Szoláriumozás - Egészséges vagy egészségtelen?

 

Ezen kérdés megválaszolása során a mérték lesz a mérvadó. Normál esetben a szoláriumozás ugyanis még csak véletlenül sem károsítja a bőrt, sőt egyenesen segítheti is azt!

 

A mai modern csövek jóval kevesebb káros sugárzást bocsátanak ki magukból, így a kockázatok is alacsonyabbak, mint mondjuk évtizedekkel ezelőtt. A modern fénycsövek már nagy hozzáértéssel kerülnek legyártásra, ráadásul a korlátozott szoláriumhasználat szintén hozzájárul az egészséges feltételek megteremtéséhez.

 

Jobb helyeken tapasztalt munkatársak segítik az ügyfeleket és folyamatosan hangsúlyozzák a fokozatosság fontosságát.

 

Hogyan válasszunk a szoláriumcsövek közül?

 

A tulajdonosoknak elsősorban azt kell szem előtt tartaniuk, hogy mindenféle bőrtípusnak kedvezzenek a kínálatukkal. Ezzel szemben a vendégeknek csupán azt kell tudniuk, hogy melyik szoláriumcső illik leginkább a bőrükhöz, az igényeikhez.

Vannak például olyan csövek, amelyek szinte azonnali barnaságot eredményeznek, ezek maximális UV-B sugárzással dolgoznak. Stabil működésük a különleges fénypor összetételüknek köszönhető, ezért az elsők közé sorolhatóak az intenzív barnulás területén.

 

Kecsegtető ajánlat, ugye? Azonban nem árt óvatosnak lenni, mert ezeket a darabokat 4-es bőrtípustól ajánljuk.

 

A minőség ezen szintjén tökéletesen helytállnak a Coffee Love termékcsalád produktumai. A Hollandimpex KFT szoláriumcső kínálatában minden stúdiótulajdonos megtalálja, amit keres, hogy minél változatosabbá tegye üzletét.

 

Milyen speciális előnyöket tudunk még kiemelni?

 

Nem szabad megfeledkezni a különleges csövekről sem, melyek használatától a bőr valósággal feltöltődik, hidratálódik, ami a közérzetünket csakugyan pozitív irányba befolyásolja majd. Néhány ilyen csövet már a 2-es bőrtípusú vendégek is használhatnak.

 

Végül, de nem utolsósorban vannak olyan megbízható brandek, amelyeknek termékeit a kezdő, érzékeny bőrű szoláriumozók egyaránt kipróbálhatják. Ide sorolhatjuk a mélybarnító szoláriumcsöveket, amelyeket a Superbronz képvisel a piacon. A gyorsbarnító darabokat már inkább a haladóknak ajánljuk.

 

Remélem, hogy segíthettem neked, és most már jobban eligazodsz a szoláriumcsövek “útvesztőjében”.

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés