A pandémia sok mindenre megtanított minket alig egy év alatt. Rájöttünk arra, hogy a távolság (társadalmi) a túlélés egyik kulcsa. Az automatizálás (pl.: robotporszívó használata) pedig sok mindenben megkönnyítheti az ember hétköznapi életét, leegyszerűsíti a napi tevékenységeket, és segít egyensúlyban tartani a munkánkat, illetve a saját időnket. Cikkünkben igyekszünk hozzájárulni ahhoz, hogy a számunkra megfelelő terméket vásároljuk meg, amely nagy segítség lehet a rohanó hétköznapokban.

Az okos robotporszívó

A Xiaomi megbízható márka, ennek megfelelően a Mi robotporszívóban sem csalódhatunk, hiszen alkalmazásával az életünk egyszerűbbé válik. Nincs rendszeres ellenőrzés, és amikor alacsony az áramfogyasztása egyszerűen újra tölti magát, és csak akkor „jelez” nekünk, amikor a beépített porgyűjtője megtelik. Így tudunk más dolgokra figyelni, például a munkánkra vagy a hobbinkra.

Mi rejtőzik a dobozban?

A doboz méretéhez képest nehéznek tűnik, de ha kinyitjuk a Mi robotporszívó jól csomagolt dobozát, a súly indokolt. A terméken kívül két porgyűjtő található (az egyik a porhoz, a másik a porhoz és a vízhez), két oldalsó kefe, egy hálózati adapter, egy töltő dokkoló, két mop párna (száraz és nedves) valamint egy mop párna tartó.

Amúgy a készülék ára is igen korrekt, a népszerű webes boltokban 60 és 70 ezer forint közötti árkategóriában szerezhető be.

A Mi Robot vákuum beállítása Mi Home alkalmazás nélkül?

Mi Robot Vacuum teljesen független, és app nélkül is működhet. Az alkalmazás nélkül a robotporszívó ellenőrzi a szoba méreteit, megtisztítja a kívánt területet, és visszatér a dokkolóba töltésre. Nyomjuk meg a tetején lévő bekapcsológombot a porszívózás elindításához vagy leállításához, vagy érintsük meg az „otthoni gombot”, hogy az eszköz visszaforduljon a töltőállomáshoz. Bár a kis szerkezetünk továbbra is önálló marad az applikáció nélkül, sok funkció csak a Xiaomi Mi Home alkalmazással vezérelhető.

Xiaomi Mi robotporszívó-felmosó: továbbfejlesztett tisztítási teljesítmény

Az új Xiaomi porszívó a kialakítását nézve megtartotta a brand specifikus hagyományos vonalát és a népszerű fehér színvilágát. A lézerérzékelőt a központba helyezték el, és a porzsák nagyobb lett, jelenleg már 0,60L területtel rendelkezik. A robotporszívó víztartálya 200 ml-es. Az üzemidőt tekintve pedig, 2400 mAh kapacitású akksival rendelkezik. Amikor a készüléknek csak 15% energiája van, akkor a töltőállomáshoz csatlakozik. Amint az akkumulátor megközelíti a 80%-os töltöttséget, a berendezés onnan folytatja a munkát, ahol abbahagyta. Az új Xiaomi modell motor további jellemzője, hogy a készülék közel 2 cm magasságig is megbirkózik a különböző akadályokkal.

Praktikus víztartály az aprólékos és produktív tisztításhoz

A víztartály modelljét a természet inspirálta, így a szűrők takarítják a felmosórongyot, és ezzel egyidejűleg ellenőrzik a padlón használt vízmennyiséget, hogy mindig a leghatékonyabban dolgozzanak így adva otthonunknak olyan tisztaságot, amelyről eddig csak álmodtunk. Ugyanakkor úgy fejlesztették ki az eszközt, hogy a víz könnyen cserélhető legyen.

Az új robotporszívó másik tulajdonsága a porszűrők mosásának képessége, amely lényege, hogy nem szükséges rendszeresen cserélni őket, attól aggódva, hogy azok hatékonysága nem lesz kielégítő. Az érzékelők minden akadályt tökéletesen elhárítanak.

A döntés

A robotporszívó jó az alapvető takarításhoz, és hasznos a gyors rendteremtéshez, amelyekre általában szükség van egy átlagos otthoni napon. Ennek ellenére némi figyelmet igényel tőlünk, csakúgy, mint minden háztartási berendezés.

A háziállattal rendelkező emberek számára a Mi Robot Vacuum rendkívül praktikus eszköz lehet a hely tisztán tartásához a háziállatok szőrétől. Vásárlás előtt nézzünk alaposan körül, mérlegeljünk, hogy mennyire van szükségünk egy ilyen intelligens robotporszívóra és ne mindig az ár legyen a döntő tényező!

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Hogyan készülj a hideg vízi horgászatra?