Visszavonhatatlanul beköszöntött a jó idő, és ez még akkor is igaz, ha olykor a szeszélyesség az uralkodó. Úgyhogy ha eddig még nem került elő a pincéből vagy a garázsból a bringa, akkor az előgördülésre határozottan itt az idő. Ha pedig aktuálisan nincsen járgány, ami talpak alá valóul szolgálhatna, akkor jöjjön a nézelődés és a vásárlás!

Az elektromos bicikli csökkenti a pedálozás élményét?

A legkevésbé sem. A kerékpárok világában akad némi félreértés, már ami az elektromos meghajtású variációkat illeti. Sokan ugyanis azt gondolják, hogy ezek a hajtányok azoknak valók, akik nem akarnak, vagy esetleg nem tudnak tekerni, ezért aztán elengedhetetlen az esetükben a segítség. Erre a definícióra sportolók tucatjai cáfolnak rá. Mert az igaz természetesen, hogy azoknak is nagyszerű alternatíva az e-bike, akik nehezebben mozognak, viszont nem akarnak otthon, a négy fal között maradni. Ugyanakkor mivel itt nem komplett meghajtásról, hanem rásegítésről van szó, ezért aztán az „önerő” kihagyhatatlan a képletből. Nagyon sokan például azért választanak elektromos biciklit, mert így a hegyekben is hosszabb távokon képesek barangolni. Amikor mondjuk eljön a kaptatónak az a része, ami izomszálakkal már aligha bírható, akkor jöhet az akkumulátor nyújtotta támogatás és mehet tovább a kirándulás.

A mindennapokban is jó szolgálatot tehet ez a fajta könnyedség, amit a pedálozásnak ezen módja borítékol. A haladás gördülékenysége tulajdonképpen bármilyen távon megtapasztalható, akár városon belül, akár településtáblán kívül kihasználhatóak a szerkezet biztosította előnyök.

Az e-bike vásárlása tartós beruházás?

Igen, ez a másik jelentőség teli érv, ami a konstrukció mellett szól. A töltés pofonegyszerű, gyors, ráadásként otthon kivitelezhető, tehát az akkumulátor életben tartása nem okozhat nehézséget. Ezen túl pedig a profi felszereltségnek köszönhetően a helytállás, az időtállóság nem kérdéses. Ez az a bringatípus, ami túlzások nélkül hosszú éveken át megbízhatóan teljesíthet. A segítségével mindennek tetejében akár sportolói babérok is elérhetőek.

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés