Amikor a barátaink vagy családtagjaink gyermeket várnak, gyakran szerveznek a kismamák babaváró partit, melyre illik ajándékokat venni. Rengetegféle tipikus kismama- és babaváró ajándék létezik, amiket jellemzően adni szoktak. Viszont ha mi valami egyedit és praktikusat is szeretnénk egyben, akkor ez a pár tipp segíthet.

Ha már unalmas a pelenkatorta

A pelenkatorta, mint első számú babaváró vagy babaköszöntő ajándék toplistás és nagyon praktikus ugyan, viszont várható, hogy szinte mindenki ezt ad majd. Ezért ha mi valami egészen különlegeset szeretnénk, érdemes olyan ajándékot választani, ami nem csak a praktikumnak, hanem a kismama lelkének is jót tesz.

Baba-mama relaxációs zene 

Kapni CD-ket, amelyek kifejezetten olyan zenéket tartalmaznak, mely ellazítja a babát és a mamát egyaránt. Ezáltal erősödik a lelki kötelék és sokkal jobban egymásra tud hangolódni anyuka és kicsinye. Ez azt eredményezi, hogy a mama sokkal hamarabb tudja érzékelni csemetéje jelzéseit és előbb felismeri azokat, továbbá megnyugtató alvást biztosíthat az ilyen relaxációs zene a kicsi számára.

Masszázsolaj, ami a babának is jó

A természetes alapanyagokból készült, illatos, nyugtató masszázsolajok nem csak a bőrnek tesznek jót, de nagyon finoman masszírozva vele a babát javíthatjuk a keringését. Ráadásul a hangulatára is remekül hat, az olajat pedig a mama tudja a saját bőrére is használni.

Bőrfeszességet visszaállító krémek és masszázseszközök

Szülés után a friss anyukák jó részének problémát okoz a megnyúlt hasi bőr. A legtöbben szeretnék minél hamarabb visszaállítani bőrük eredeti feszességét. Sokat segíthetünk nekik, ha professzionális krémeket adunk ajándékba, amely támogatja a bőr állapotának visszaállítását. Egy ilyen krémekből álló ajándékcsomag egyszerre elegáns és hasznos is egyben.

Kreatív hobbikészlet felnőtteknek

Ez lehet felnőtt színező, festőkészlet vagy bármi, ami kifejezetten a kreativitásról és a relaxációról szól. A friss anyukáknak nagyon fontos a lelki egyensúly megőrzése és a megfelelő pihenés.

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Hogyan készülj a hideg vízi horgászatra?