Az senki számára nem kérdés, hogy az amerikai sztárok, akik gyönyörű karriert futottak be és akiket világszerte ismernek, elképesztő luxusban élnek. Kevesek engednek viszont betekintést a fürdőszobájukba, hiszen ez egy olyan hely, amit az ember szívesen elrejt a kíváncsi szemek elől.

Ennek ellenére jó néhány elképesztő megoldásról libbentették már fel a fátylat a paparazzik. Ennek jártunk utána a Gépészcentrum.hu segítségével, mutatjuk, ki hol áztatja magát egy-egy nehéz nap után.

Beyoncé és Jay-Z

A The New York Post szerint az énekesnőnek már volt egy lakása a Nagy Almában, amely nem akármilyen fürdőszobával büszkélkedhet. Alapvetően ez is nyomta meg az apartman árát, 21,5 millió dollárba került, amelyből egy jelentős rész a nem mindennapi toalett. Az énekesnő egyébként is nagy hangsúlyt fektet erre, ugyanis a turnéin rendszerint új WC-ülőkéket szokott kérni és az igen bizarr, piros vécépapír is elvárás. A férjével közös los angelesi házukban is komoly hangsúlyt fektettek erre, ugyanis tizenegy fürdőszoba található itt. Az egész ház körülbelül 88 millió dollárt érhet. Csak egy ilyen fürdőkádnak az ára 1000 és 3000 dollár között mozog jelenleg a piacon.

Daniel Radcliffe

Az egykori Harry Potter 1843 négyzetméteres, 4,29 millió dolláros SoHo-lakása irigylésre méltó fürdőszobával büszkélkedhet. Van benne ugyanis egy hatalmas zuhanyzó, két mosdó és egy óriási kád is. A legjobb az egészben pedig az a könyvespolc, ami tökéletes helyen van ahhoz, hogy rengeteg időt tölthess el a kádban a kedvenc sztorijaid olvasása közben.

Kylie Jenner és Kim Kardashian

A valóságshow szereplő család több tagja is igazi luxusban él.
Kylie fürdőszobájában a Refinery29 szerint csak a WC kerül 9000 dollárba, de a csapokon is aranyberakás található.
Féltestvére, Kim Kardashian sem adta alább, a fürdőszobájának a közepén található mosdó ugyanis kvarcból készült, amely szerény becslések szerint is körülbelül 15 000 dollárba kerül.

Selena Gomez

Selena Gomez tökéletesen kimaxolta a luxus fogalmát a fürdőszobája kapcsán. A 4,495 millió dolláros Calabasas-kastélyban egy masszív, jaccuzi-szerű fürdőkád, valamint üveg gőzzuhanyzó is helyet kapott. Mindezt pedig megkoronázza a padlófűtés. Ez ilyen kád ára egyébként akár 14 ezer dollárra is rúghat.

Kesha

Kesha egy ideje levetette a bulizós imázsát és a szuper luxus irányába fordult. A magyar gyökerekkel is rendelkező énekesnő egy velencei spanyol stílusú villát tudhat magáénak. A fürdőszobában vintage csempék, burleszk stílusú sminklámpás izzók és elképesztően nagy ablakok vannak. Csak egy ilyen izzónak az ára 200 dollár körül mozog ma a piacon.

Jake Gyllenhaal

Lehet, hogy Jake Gyllenhaal New York-i lakásában nincs luxus kád, ám ennek ellenére van néhány csodálatos tulajdonsága. Lenyűgöző például az egyedi szekrényekkel, üveggel és márványfallal rendelkező fal. Bár mindez némileg ellentmondásos, tekintve, hogy nemrég arról nyilatkozott, nagyon ritkán fürdik.

Mindezeket látva mindenkit elfog egy kicsit az irigység, hiszen ki ne szeretne elképesztő luxusban élni és minden nap álmai fürdőszobájában elmerülni a habokban?

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Miért számít egészségtelennek a fehér cukor?