Nem feltétlenül automatikusan igen a válasz a címben feltett kérdésre, ám tény, hogy nagyon is jól ajándék lehet egy megfelelő szerszám, ha férfiakról van szó. Ha most valakinek a lelki szemei előtt egy piros szalaggal átkötött kalapács képe jelent meg, természetesen nem erről van szó. Mint ahogy az „anti-ezermesterekre” sem kell ráerőltetni ezt a szerepet. Mutatjuk, melyik típusú embernek mi a megfelelő meglepetés e téren.

Az ezermesternek

Kezdjük a sort azokkal a férfiakkal, akik már csavarhúzóval a kezükben látták meg a napvilágot. Ugyanis ha egy igazi ezermesterrel állsz szemben, akkor bizony neki nem könnyű vásárolni, hiszen úgy tűnhet, mindene megvan. Éppen ezért azonban érdemes kipuhatolni, mire is lenne szüksége, hiszen aki szabadidejében is szívesen fúr-farag, annak mindig hiányzik még valami a repertoárból. Például ha a műhelyében eluralkodik a káosz, akkor nem kérdés, hogy remek meglepetés a számára egy szerszámos szekrény vagy láda, ahol biztonságosan tárolhatja az eszközeit. De ilyenkor jön el az ideje annak, hogy a kézi szerszámok helyett kapjon egy elektromos eszközt, így adott esetben egy olyan kiegészítő szerszámot, amelynek használata ugyan nem létszükség, mégis nagyon örülne neki ha kéznél lenne. Ha pedig az újdonságok között nézel szét számára, nem kérdés, hogy imádni fogja például a legújabb csavarbehajtó modellt.

A kertészkedős típusnak

Lássuk, mi a helyzet azokkal, akik a szabad levegőn való ténykedés hívei! Ha szívesen tölti az idejét a kertben, akkor nem kérdés, hogy olyan szerszámokkal érdemes meglepni, amelynek hasznát veszi a kinti tevékenysége közben. Amennyiben nagyobb ajándékkal kedveskednél, a különböző elektromos és benzinmotoros gépek között is szétnézhetsz, de remek választás lehet számára egy régóta áhított szerszám vagy éppen olyan kerti berendezések, mint a grillsütő, a tároló, vagy éppen egy medence. A kisebb, praktikus meglepetések kapcsán pedig a hasznos kézi szerszámok, a takaróponyvák, a gyep szépítésére alkalmas eszközök, de az olyan praktikus és környezetbarát kiegészítők is jól jöhetnek, mint például lombgyűjtő vagy komposztáló.

Szerszámok hatalmas választékban a Szerszámkell.hu webáruházból!

Az otthonszépítőnek

Ha az ajándékozottad tipikusan az a férfi, aki mindig talál valami szépíteni valót a lakásban és nem kell neki kétszer mondani, hogy fúrjon fel egy képet a falra, akkor számára is találhatsz tökéletes meglepetést egy szerszámboltban. Biztosan nagyon örülne egy-egy olyan szerszámnak is, ami még hiányzik a repertoárjából, de a konyhai és fürdőszobai, valamint a különböző lakásdekorációs eszközökkel is garantáltan le lehet venni a lábáról legyen az egy új kiegészítő, egy dizájnos lámpa vagy éppen valamilyen lakástextil.

Annak, aki nem gyakran nyúl szerszámokért

Végül, de nem utolsósorban, szót kell ejteni azokról a típusú férfiakról is, akik nem a barkácsolás hívei és alapvetően távol áll tőlük a szerszámok használata. Nos, mivel egy lakásban vagy kertben időről időre bizony akad ilyen típusú tennivaló, teljesen ők sem úszhatják meg, hogy ha néhány pillanatra is, de ezermesterekké váljanak. Így számukra az lehet hasznos, ha összeraksz egy alap szerszámkészletet, amiért bízvást nyúlhat akkor, ha össze kell csavarozni valamit, jól jönne egy kalapács vagy éppen van egy függönykarnis, amit nem ártana felerősíteni a falra. Ezzel tulajdonképpen „mentőövet” dobsz neki, hogy amikor kelleni fog, legyen otthon a megfelelő eszközökből.

Ami egyik típus repertoárjából sem hiányozhat

Ami biztosan minden férfinak jól jön, - függetlenül attól, hogy hányszor vesz a kezébe szerszámot és mire használja – az a megfelelő kombinált szerszámkészlet. Alapvetően kétféle kategória mentén érdemes megkülönböztetni a szerszámkészletekbe kerülő eszközöket. A kézi szerszámok és a dugókulcs készletek jellemzően külön-külön és kombinálva is kaphatók.

A fentiek alapján látható, hogy gyakorlatilag nincs olyan férfi típus, aki ne örülne valamilyen szerszámnak vagy barkácsboltban beszerezhető terméknek. Így bár klisének tűnhet mindez, ha ezekkel az eszközökkel örömet tudsz nekik okozni, akkor nem kérdés, hogy megéri.

(Szponzorált tartalom)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés