Az okoseszközök között méltán nagy népszerűségnek örvendenek az úgynevezett okos lifestyle megoldások. Egy okosóra ma már nem csak alapkiegészítő, hanem egyszerűen társ a mindennapokban, hogy az egészségünk megőrzésére és a kényelmünkre egyszerre figyelhessünk.

Mondd, milyet szeretnél?

A hagyományos karórákkal ellentétben a mai okosóra modellek nagy előnye, hogy színben is rendkívül gazdag a választék. A különböző szíjak mellett egyes okosóráknál az óratok szintén egyedileg kiválasztható, ami kiváltképp előny, ha egyszer sportos, máskor elegáns megjelenéshez szeretnénk viselni.

Az okosórák is folyamatosan fejlődnek, egyre nagyobb élményt jelent a használatuk, és egyre több hasznos funkcióval ellátottak. A Xiaomishop.hu-nál kapható okosóra modellek mindenképp tükrözik ezt, van olyan termékük, amely már-már egy személyi edző és asszisztens is egyben.

Egy trendi társ, ami fitten, egészségen tart

Egy okosóra esetében a színes, érintőképernyős kijelző minél nagyobb felbontású és nagyobb felületű, annál jobban kezelhető. Az 1.55”-es kijelzőn például sokkal több információt képes megjeleníteni, amely növeli a felhasználói élményt mind vezérlés szempontjából, mind a vizualitást tekintve.

Az egészségügyi funkciókat említve meg kell hagyni, a száznál is több edzés-, fitnessmód zseniális megoldás! A gyakorlatokat könnyen nyomon követhetjük, legyen szó például sétáról, futásról a futópadon, elliptikus trénerről vagy szobabicikliről, de a túrázás, az úszás vagy kerékpározás is választható.

Létezik olyan Xiaomi okosóra, amely több GPS-rendszert is támogat, és a helyzetmeghatározása nagyobb pontossággal és precízebb nyomonkövetéssel bír. Az akkumulátor üzemideje emellett extra hosszú, akár 14 óra folyamatosan GPS sport üzemmódban.

Egyaránt fontos és kiemelt funkció, ha a Xiaomi okosórák között nézelődünk, az SpO2 mérése és a 24 órás pulzuskövetés, amely az egészségünk monitorozásához, megőrzéséhez óriási segítség. A vér-oxigén telítettsége ezzel bárhol, bármikor mérhető, a pulzus pedig alvás közben is nyomon követhető.

A 24 órás pulzuskövetésnél ráadásul értesítést küld, ha rendellenességet észlel. Ugyanígy 24 órás megfigyeléshez használhatjuk az alvásunkat illetően, részletes jelentést kaphatunk az alvási ciklusainkról.

Hozzásegít az egészséges életmódhoz

A Xiaomi nagy hangsúlyt fektet fejlesztéseinél az egészséges életmódhoz hozzásegítő funkciókra. Többek között a stresszfigyelés opció a munka és a magánélet egyensúlyára igyekszik figyelmeztetni, ennek elérésének hatékonyságában segít.

A stresszoldásra gyakorlati eszközt, módszert nyújt. A felfokozott állapotból a teljes ellazulásig a helyes légzés a megfelelő út, amelyet három gyakorlat bemutatásával, elvégzésével támogat.

Mindezek mellett pedig egy helyen nyomon követhető és mindössze egy érintéssel előhívható, kezelhető az összes egészségügyi adatunk.

(Szponzorált tartalom)

És ezt olvastad már?
Ha felújítás, akkor borul minden, ami megszokott?
Nem könnyű elkezdeni a futást, de most Nyári Dia is segít benne