Josep Bartomeu szerint a kupadöntőbeli vereség sem Ernesto Valverde hibája.

A Barcelona a Liverpool elleni 4–0 után újabb kínos vereségbe szaladt bele, Valverde csapata elveszítette a Valencia elleni kupadöntőt:

A Pool elleni kiesés után a csapat körül a legfontosabb kérdés az volt, mi lesz Ernesto Valverdével. A spanyol edző két bajnokságot nyert a Barcával, de a Bajnokok Ligájában kétszer esett ki úgy a csapat, hogy otthon háromgólos előnyt szerzett. Két ilyen hibát általában egy Barcelona szintű klubnál nem néznek el, de Valverdével úgy tűnik, extrán türelmes mindenki. Még Messi is azt mondta, vele képzeli el a jövőt a csapat.

A tegnapi kupadöntő után sem változott sokat a helyzet, Bartomeu-elnök a következőt nyilatkozta:

Nyilván az sem a legokosabb lépés, ha egy elnök nyilvánosan kritizálja az edzőt, de Bartomeu nyilatkozata még így is minimum érdekes. A Barcelona ugyan megnyerte a bajnokságot, így nem mondhatjuk, hogy totális bukás a katalánok szezonja, de ebben az idényben egyértelműen a Bajnokok Ligája volt a klub számára a prioritás, és tudjuk, mi történt a BL-ben. A kupagyőzelem nem mérhető a BL-hez, de a finálé elveszítése újabb kínos zakó a Barcának, de úgy tűnik, ahhoz nem eléggé, hogy ez Valverde állásába kerüljön.

(Fotó: ESPN)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon