Az elmúlt évek egyik legnagyobb csatártehetségének tartott Endrick a Real Madridot választotta, de a Barcelona nem adja fel, hogy igazoljon egy brazil zsenipalántát. És lejjebb sem adja.

Mindig is nagy harc volt a Barcelona és a Real Madrid között a brazil piacon, a megküzdöttek a legtehetségesebb fiatalokért, akiknek amúgy is ez a két klub volt a gyerekkori álma. Az elmúlt években ezeket a csatákat a Real nyerte, Vinícius Júnior, Rodrygo, és nemrég a legújabb őstehetség, Endrick is a Madridot választotta.

Egy 16 éves brazil srácért fizethet őrült sokat a Real Madrid

Hét meccse van a felnőttek között, de a Real Madridot már meggyőzte.

De a Barcelona továbbra sem adta fel, hogy magához csábítson tehetségeket, amikből kifogyhatatlan a brazil foci. A legújabb csörte főszereplőjéről már írtunk, az Athlético PR csatáráért, Vitor Roquéért küzd a két spanyol óriás.

A brazil foci 17 éves szupertehetsége, akiért a Real Madrid és a Barcelona verseng

A brazil futball továbbra is ontja magából a tehetségeket.

A 17 éves támadó a Libertadores-kupában hét meccsen két gólt szerzett, a Palmeiras elleni elődöntőben pedig mindkét meccsén kiosztott egy-egy gólpasszt. Most pedig az U20 Dél-amerika-bajnokságon szerepel, ahol két meccsen három gólt rúgott.

Nem véletlen, hogy felgyorsultak körülötte az események, a brazil átigazolási hírekben jártas Joaquin Piera azt írta, hogy

a Barcelona konkrét ajánlatot küldött az Athletico Paranaensének, ami szerint 30 millió eurót fizetne Vitor Roquéért.

A brazil klub állítólag belemenne abba is, hogy három részletben kapja meg a pénzt, amiben nagyban szerepet játszhat az is, hogy a fiatal támadó kijelentette, mindenképp a Barcelonába akar igazolni, hiába üldözi a Real mellett a PSG és a Chelsea is.

Hogy mennyire tehetséges, azt mutassa meg ő maga, leírni nehéz, de minden labdaérintésén látszik:

Ez is érdekelhet:

Egy éve kifütyülte, tegnap este felállva tapsolta a Camp Nou közönsége a Barca tékozló fiúját

Ousmane Dembélé egy év alatt első számú közellenségből közönségkedvenc lett a Camp Nouban.

(Fotó: Heuler Andrey/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában