Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ravasz a német csapat, és nincs semmi veszítenivalója.

Az örökös német bajnok arra vár, hogy elinduljon az első dominó, és amikor elkezdenek dőlni, ő elkapná a neki szimpatikust. És bizony nagy az esély rá, hogy el fog indulni a dominóeffektus a Neymar-sztoriban.

Az egész történetet nem vázolnám fel, mert akkor annyira hosszú lenne a cikk, hogy úgysem olvasnád el. Legyen elég annyi, hogy Neymar már mégsem akar a PSG-ben játszani, és mégis inkább Messi árnyékába húzódna vissza. Nem jött be a párizsi terve, pedig frankón hátba szúrt érte egy klubot és pár embert.

Most a Barcelona és a PSG is azon dolgozik, hogy kimozdítsák a brazilt ebből a kelepcéből, amibe saját maga miatt került. Csakhogy egyik klub sem tesz meg mindent:

Az biztosnak látszik, hogy időközben már engedett a PSG, már belemenne a játékoscserébe is, és az is fix, hogy a Barcelona nem ragaszkodik Coutinhóhoz. Most az a legfrissebb hír, hogy Kia Joorabchian, Coutinho menedzsere megjelent a Bayernnél és felajánlotta a brazilt.

A németek meg azt mondták, ők inkább megvárnák, mi lesz Neymar sorsa, és ha megy a Barcába, akkor lépnének ők. Csakhogy

Ha esetleg a Realban köt ki Neymar, akkor változtatnak a tervükön. Ráérnek, és csak jól jöhetnek ki az ügyből.

Francesc Aguilar on Twitter

Si Neymar fichara por el Barça, el Bayern preferiría a Ousmane Dembélé antes que a Philippe Coutinho que ha sido ofrecido por Kia Jooroabchian, su agente, como a otros clubs europeos. Si Ney va al Real Madrid, cambiarían sus planes. También les han ofrecido a Bale. No entusiasma.

Az biztos, hogy Párizsba már nem kéne visszamennie Neymarnak:

(Fotó: Getty Images)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.