A 101 Great Goals összeírta a négy legnagyobb favorit játékosait, akik esélyesek a vb-keretbe kerülésre. Ezek alapján még jobban várjuk a tornát, piszok kemény meccsek lesznek a végén.

A Twitterre dobták fel a francia, a brazil, a spanyol és a német válogatott lehetséges bő keretét. Ők a vébé esélyesei, de persze Argentínát is érdemes idevenni, elvégre négy éve sem feltétlenül számoltunk velük, aztán döntőztek.

101 Great Goals on Twitter

FIFA World Cup depth charts 🌎🏆 France, Brazil, Spain & Germany 🇫🇷🇧🇷🇪🇸🇩🇪

Nézzük meg egyenként is.

A franciákról már írtuk, hogy a legbővebb a keretük, Deschamps-nak lesz néhány átvirrasztott éjszakája kerethirdetés előtt. A 101GG tippje annyiban pontatlan, hogy Benzema egészen biztosan nem lesz ott, a kapitány nem számol vele. Aki viszont hiányzik, az Matuidi, Jallet, Bakayoko és Gameiro, nekik még van esélyük.

A németek a címvédők, náluk is rengeteg a remek labdarúgó, de valamivel kevesebb fejfájása lesz Löwnek.

A spanyolok középpályája brutális, meg ami még szembetűnő: te melyik jobboldali védőt hagynád otthon?

És végül a brazilok kerete, amelyből 15 név már fix, a maradékból Filipe Luís súlyosan megsérült, neki pici esélye maradt, Alex Sandro is kidőlt a héten, de nem súlyos. A selecao azért lett az egyik legfőbb esélyes, azon kívül, hogy remekelt a selejtezőben, mert ismét van igazi csatára. Több is.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában