Jó ajánlólevél, amikor a világ legjobb középpályásához hasonlítanak. Ott még nem tart a magyar játékos, de a felvetés hízelgő.

Az AFP beharangozót írt a Bundesliga rajtja elé, és külön kitért Szoboszlai Dominikra is: és bizony a magyar középpályást gyakran a belgák klasszisához, Kevin De Bruyne-höz hasonlítja a francia hírügynökség.

Az AFP a klubváltások, igazolások kapcsán tért ki a magyar válogatott játékosra, megjegyezve, hogy bár már a télen Lipcsébe igazolt a Salzburgtól, de sérülése miatt a tavaszi idényben még nem játszott. A húszmillió eurós transzfert illetően a hírügynökség megemlítette, hogy „a magyar futball emelkedő csillagaként” is emlegetett Szoboszlai ezzel a klasszikus utat követte a Red Bullhoz köthető két egyesület között.

Az AFP felidézte, hogy

a magas termetű magyar középpályás, aki az osztrák bajnokság legjobbja volt – és akit gyakran De Bruyne-höz hasonlítanak –, jól lövi a szabadrúgásokat, remekül passzol és olyan csapatban játszik, amelyben a fiatal tehetségeknek lehetőségük van a kiteljesedésre.

(MTI; fotó: Roland Krivec/DeFodi Images via Getty Images)

És ezt olvastad már?
Eltűnt pár gól a női kézi-vb egyik meccse közben, de a videoelemzés után végül meglett
A whisky, ami bebalzsamozza a lelked! Ismerd meg a Makers Mark különleges világát!