Abban biztosak voltunk, hogy Nagy Ádám dobbant a legnagyobban a foci Európa-bajnokság után, de arra nem számítottunk, hogy a többiek ennyire nem.

Igazából Nagy Ádi Bolognába igazolása is csalódás volt, hiszen a Serie A egyáltalán nem fekszik a fiataloknak, a magyaroknak és a fizikailag nem bivalyerőseknek. Aztán kiderült, hogy nemigen volt más konkrét és jó ajánlata.

Aztán jött a csapatkapitány Dzsudzsák Balázs csalódása, aki kénytelen volt az arab világba igazolni, mert máshova nem kellett. Az al-Vahda a Bolognához képest is óriási arculcsapás.

Dzsudzsák igazán csak az araboknak kellett, ezért ott folytatja

Stieber a Bundesliga 2-be ment, ami nem rossz, csakhogy az 1-ből igazolt le, Kleinheislert is szeretné kölcsönadni a Werder.

Nikolics Nemanja dobbant majd még nagyot, ő a Premier League-ben köthet ki, ám nem az Eb miatt, hanem mert a Legiában halomra lövi a gólokat.

Vajon Nikolics megy vagy marad? És mikor megy? A Premier League-be?

Most meg itt van két fiatal, akikben még komoly potenciál lehet, mégis csak a Ligue 2-be, vagyis a francia másodosztályba kell:

Bese Barnabás négy évre szóló szerződést írt alá a Le Havre-hoz, amely a másodosztályban 4. helyen áll, de csak rosszabb gólaránnyal. A franciáknak azért van szükségük jobb oldali védőre, mert a stabil kezdőjük az Afrika-kupára fog utazni januárban. Az amerikai vezetőedző, Bob Bradley személyesen akarta Besét, és a menedzser is azt mondta, ez az ajánlat volt az első. Besét egyébként a Fradi is szerette volna megszerezni, ám az MTK sokat kért a kétszeres válogatottért.

"Nagyon örülök, hogy Franciaországba igazoltam, egy nagyszerű klubba kerültem, és egy remek edzővel dolgozhatok majd együtt. Remek lehetőség lenne egy, a francia másodosztályban domináló és élcsapatnak számító gárdában végig futballozni a szezonban, aztán feljutni az élvonalba. Ez tökéletesen szolgálná a fejlődésemet".

Közben Lang Ádámról is kiderült, hogy a Ligue 2-ben köthet ki. A középhátvédért eddig a legkonkrétabb ajánlatot egy francia másodosztályú klubtól kapta a Videoton, ám a fehérváriak kevesellték a pénzt. Akkor. De ez még a hónap végéig változhat. Menedzsere szerint nagy esély van arra, hogy a 23 éves Lang francia vagy angol csapatban folytassa pályafutását, ám ez lehet, hogy másodosztály lesz.

(Fotó: AFP)

És ezt olvastad már?
Ha szándékosan kellett volna kihagyni ezeket a helyzeteket, nem biztos, hogy sikerül