De az Atlético Madrid kemény ellenfél lesz, és arról még nem is beszéltünk, hogy a főszereplő megnézné magát a Premier League-ben.

Az előző szezonban robbant be a topfociba Dusan Vlahovic, a hatalmas termetű szerb center. A Fiorentina a Partizantól igazolta le még 2018-ban, letolt 22 meccset a Primavera csapatban, és mivel 20 gólt vert, felvitték a nagycsapathoz. Az előző szezonban, húszévesen stabil kezdő lett a liláknál, 40 meccsen 21 gólt szerzett. Azóta Erling Haaland mellett ő a legkapósabb középcsatár.

Tehát rögtön sorban álltak érte a nagycsapatok, de végül nem tudta megszerezni sem a Tottenham, sem az Atlético Madrid, a Fiorentina sokat kért érte. Most nyolc meccsen 6 gólnál jár, vagyis nem lassít, így elvileg növekszik az ára, csakhogy nemet mondott a szerződéshosszabbításra. 2023-ban jár majd, ami miatt még nem feltétlenül ég a ház Firenzében, de mégis megfontolják, hogy pénzre váltják már januárban.

Az Atlético Madrid állhatatosan üldözi a középcsatárt, de a Viola News szerint a Juventus áll a pole pozícióban,

már letettek egy szerződési ajánlatot is, ők tűnnek befutónak. A kérdés az, hogy Vlahovic akar-e maradni a Serie A-ban, merthogy célzott már rá, hogy izgatja a Premier League.

(Fotó: Gabriele Maltinti/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Szalah örül a Barcelona érdeklődésének, de egyértelmű, hol képzeli el a jövőjét