Pörögnek az események az edzőpiacon.

Xavi vasárnap este a Sevilla elleni bajnokin ült – egy ideig biztosan – utoljára a Barcelona kispadján. A katalán edzőt Joan Laporta kirúgta, miután elvileg hónapokig győzködte, hogy a korábban a távozását bejelentő Xavi gondolja meg magát, és maradjon. Xavinak végül mennie kellett, a Barcelona új edzője a német Hansi Flick lesz.

Van rá esély, hogy Xavi nem sokáig marad csapat nélkül. A Goal azt írja Pedro Almeida újságíróra hivatkozva, hogy a korábbi kiváló középpályás a Chelsea edzője lehet.

Egyelőre annyi biztos, hogy a Chelsea tárgyalásokat kezdeményez, hogy felmérje annak a lehetőségét, hogy Xavi legyen a londoniak következő edzője.

A Chelsea kirúgta Mauricio Pochettinót, a klub körül jelenleg eléggé nagy a káosz, több nevet is szóba hoztak a csapattal az elmúlt napokban, többek között Kieran McKenna, Thomas Frank, Enzo Maresca és Roberto De Zerbi neve is felmerült, most pedig Xavi is felkerült erre a listára.

Ez is érdekelhet:

A Barcelona módszeresen megalázza a legendáit

A világ egyik legnagyobb klubja a pénzügyi válsága után morális mélypontra süllyedt azzal, ahogy Xavival bánt. És ahogy korábban Messivel is.

Már a Chelsea is edzőt keres

Ha rosszmájúak akarunk lenni, akkor azt mondanánk, hogy most legalább lett egy újabb név, aki visszautasíthatja a Bayern Münchent.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Szoboszlai: Próbáltam a csapatot lecsillapítani, hogy gyerekek, azért magyarok vagyunk

Hiába a jobb játék, Németországtól is kikapott a magyar válogatott

További cikkeink a témában